La regidora Sílvia Pérez, elegida candidata dels socialistes a la batlia de Sant Lluís

L’assemblea de l’agrupació socialista de Sant Lluís ha escollit per unanimitat Sílvia Pérez com a candidata a la batlia per a les pròximes eleccions municipals del mes de maig, després de la renúncia de l’actual batlessa, Carol Marqués, a encapçalar la llista per motius familiars.

Sílvia Pérez, de 51 anys i militant socialista des dels 17, és actualment regidora de l’Ajuntament de Sant Lluís, i després d’agrair la confiança dipositada en ella als membres del partit, ha assegurat que assumeix el repte de ser la candidata a la batlia “amb molta il·lusió, força i ganes i també amb l’experiència d’haver format part ja de l’equip de govern”.

En aquest sentit, Sílvia Pérez ha destacat que el projecte dels socialistes per a Sant Lluís “està per damunt de tot i és de tots els socialistes del municipi, independentment de qui el lideri”. Igualment, ha assegurat que la feina feta aquests quasi quatre anys “és el nostre major aval i marca el camí al qual hem de donar continuïtat perquè Sant Lluís pugui aprofundir en el canvi tan important que ha experimentat aquests darrers anys”.

La nova candidata a l’alcaldia ha recordat davant els membres de l’agrupació que amb els socialistes al capdavant Sant Lluís s’ha modernitzat i s’ha convertit en un municipi referent en sostenibilitat, en projectes d’implantació de renovables i d’atenció social i que, al mateix temps, ha sabut donar solució a situacions que diuen anys enquistades, com l’edifici de sa Tanca, la urbanització de Binissafúller o l’inici de la reforma del nucli històric i les obres del geriàtric, entre d’altres.

Per la seva banda, l’actual batlessa de Sant Lluís i secretària general dels socialistes del municipi, Carol Marqués, ha agraït als companys i companyes el seu suport i ha assegurat que amb el nomenament de Sílvia Pérez com a candidata, “una persona que té l’experiència de formar ja part del govern del consistori es produeix una transició lògica que donarà continuïtat al projecte ja en marxa”.

“Ser batelssa del meu poble ha estat el major orgull que he viscut però exigeix una dedicació total que per circumstàncies personals no em puc comprometre a seguir donant la propera legislatura.   Batlessa s’ho és cada hora del dia, els 365 dies de l’any. I quan acabi aquest mandat i el meu compromís com a batlessa, necessito dedicar més temps a la meva família”, ha dit Carol Marquès.

Marqués continuarà como a secretària general del partit i fent feina per Sant Lluís. Carol Marqués ha conclòs dient que té l’absoluta seguretat que Sílvia Pérez “serà la batlessa que necessita Sant Lluís”.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed