El lema “feim el que deim, deim el que feim” serà el fil conductor del 14è Congrés del PSOE Menorca

L’eslògan reflecteix les polítiques socialistes que estan fent avançar Menorca i la feina de continuïtat que se seguirà fent des del partit

S’han elaborat peces audiovisuals que resumeixen els 4 anys de mandat, amb les eleccions del 2019 i la irrupció de la pandèmia, i el testimoni dels ex secretaris generals del partit

Els socialistes de Menorca afronten el 14è Congrés del PSOE Menorca sota el lema “feim el que deim, deim el que feim”. Aquest serà el fil conductor de l’agenda política, un lema que reflecteix les polítiques socialistes que estan fent avançar la nostra illa i la feina de continuïtat que se seguirà fent des del partit per construir un futur de progrés i per consolidar la recuperació justa. 

Els socialistes destaquen que l’eslògan “feim el que deim” reflecteix el fet que, gràcies a l’empenta de les polítiques socialistes a les diferents institucions i al compromís de les  agrupacions locals, s’ha fet possible posar en marxa projectes prioritaris per al conjunt de Menorca. A més, “deim el que feim” mostra la voluntat dels socialistes en seguir complint amb tots els compromisos que s’han adquirit amb tota la ciutadania menorquina. 

Peces audiovisuals 

A més, s’han elaborat peces audiovisuals que es projectaran en el marc del Congrés i que fan un repàs del que han suposat els darrers 4 anys de mandat, fent un especial èmfasi a les eleccions del 2019 i a la irrupció de la pandèmia, amb el relat dels batles i batlesses, portaveus i Presidenta del Consell Insular. Per altra banda, s’ha editat un vídeo amb el testimoni dels ex secretaris generals del partit, com Borja Carreras, Joana Barceló, Berto Moragues, Marc Pons, Vicenç Tur i l’actual secretària general, Susana Mora. 

Cal recordar que la celebració del 14è Congrés del PSOE Menorca reelegirà Susana Mora com a secretària general dels socialistes de Menorca, i que comptarà amb la intervenció de la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, a l’acte d’obertura, i del primer secretari electe del PSC, Salvador Illa, al de cloenda. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed