El PSOE Menorca acusa el PP de no voler aprovar el PTI

El PSOE Menorca rebutja la proposta d’acord del PP que demana tornar a començar la tramitació del PTI 

El PSOE Menorca ha defensat en el plenari del Consell Insular la importància de seguir amb els tràmits iniciats per aprovar el Pla Territorial Insular. D’aquesta manera, rebutja la proposta d’acord que ha presentat el Partit Popular sobre sotmetre el text del Pla Territorial Insular a informació pública de nou, una vegada la Comissió de Medi Ambient del Govern balear hagi remès l’informe corresponent. 

El partit vol recordar als populars que, gràcies a aquesta eina d’herència socialista i a la feina del govern del Consell Insular al llarg d’aquests anys, s’ha protegit el nostre territori en termes de qualitat i sostenibilitat. Una feina que, a ulls dels socialistes, ha de passar per crear normes i instruments com el PTI i aconseguir recursos d’altres administracions per fer-ho possible.

Per altra banda, el PSOE Menorca vol posar de manifest que s’han estimat aquelles al·legacions que son de justícia i que, en qualsevol cas, el que pretenen és millorar la protecció de l’illa, així com fomentar la dinamització de l’economia menorquina. Unes al·legacions que no han suposat, en cap cas, canvis substancials en el redactat del text  inicial del Pla Territorial Insular.

Amb tot, els socialistes volen animar als populars a fer propostes en positiu, sempre en benefici dels menorquins i menorquines i del benestar general de Menorca. Només d’aquesta manera, recorden, aconseguiran ser i fer una oposició útil que fa feina tenint en compte les necessitats de tots i de totes, sense excepcions, tal com fan els socialistes quan governen a les diferents administracions. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed