El PSOE Menorca celebra que el Ministeri de Transports acabi amb el lloguer d’embarcacions sense titulació als ports de Maó i Ciutadella

El Reglament que ha impulsat el Govern d’Espanya es troba actualment en audiència pública fins el 4 de juny i s’espera que l’aprovi el mateix mes

El PSOE Menorca celebra el Reglament del Govern d’Espanya de limitar el lloguer d’embarcacions sense titulació en els ports de Maó i Ciutadella, el qual es troba actualment en audiència pública fins el 4 de juny. Aquesta decisió és fonamental per garantir, per una banda, la seguretat de totes les persones que empren aquestes embarcacions sense cap tipus de titulació i, per l’altra, per assegurar que no es donin més incidents ni situacions de perill a les costes de Menorca.

En aquest sentit, des del PSOE Menorca volem expressar el nostre agraïment al Govern d’Espanya per escoltar les necessitats de la nostra illa, les quals va iniciar Susana Mora durant l’anterior legislatura, i de prendre mesures en conseqüència per reforçar la seguretat marítima i protegir tant els ciutadans i ciutadanes com als visitants de la nostra illa. 

Amb aquesta passa s’assoleix una reivindicació del sector, el qual defensava que aquestes embaracions suposen una falta de respecte a la mar, a més de posar en perill la imatge de Menorca.

Cal recordar que aquesta iniciativa ha estat possible gràcies al compromís i l’esforç del Govern d’Espanya, a través del Ministeri de Transports, que ha fet la feina d’implementar limitacions efectives a la nostra illa. Davant d’aquesta situació, el partit lamenta que el PP s’atribueixi mèrits que no li corresponen, ja que aquesta mesura és fruit del treball constant i la dedicació del Govern actual liderat pel PSOE, i no dels partits que l’únic que cerquen és protagonisme. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed