El PSOE Menorca demana 1 milió d’euros per a l’adquisició, ampliació o reforma de les instal·lacions dels diferents clubs de jubilats de Menorca

Bàrbara Torrent defensarà una proposta d’acord per demanar la implicació econòmica del Consell de Menorca per als clubs de jubilats de Menorca

En el proper plenari del Consell de Menorca, la consellera socialista, Bàrbara Torrent, defensarà una proposta d’acord per demanar que la institució destini 1 milió d’euros per millorar els espais destinats on els diferents clubs de jubilats de Menorca duen a terme la seva activitat. En aquest sentit, Torrent ha defensat que “la realitat de cadascun és molt diferent, i és fonamental que tots tenguin les mateixes oportunitats per poder desenvolupar la seva activitat d’una forma justa i equilibrada”.

“Per poder oferir tots els seus serveis amb les màximes garanties és necessari disposar d’unes bones instal·lacions, ja que la situació de cada club és diferent: la majoria disposen d’espais municipals, alguns d’ells amb opció de millora, i d’altres es troben en espais propis o de fundacions, per exemple. 

Per tant, per a aquestes associacions i entitats resulta complicat poder dur a terme obres d’adquisió, de reforma o de millora, i creim que les institucions públiques han d’ajudar-les en tot allò que necessitin”. 

Cal recordar que a Menorca hi ha 11 clubs de jubilats que representen la gent gran de tots els pobles. Un col·lectiu format per més de 11.000 persones i que, des de la seva voluntat de treball conjunt i desinteressat, ofereixen un servei lloable que incideix de forma directe sobre el seu benestar físic i emocional. I davant d’aquest context, la socialista ha recalcat la importància “d’estar al costat de les persones que, després de tota una vida de feina i dedicació, mereixen tenir una vida de qualitat”. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed