El PSOE Menorca denúncia una paràlisi del Consell de Menorca en la gestió de la ITV i demana estudiar la possibilitat d’una tercera estació

Eduardo Robsy ha criticat la nefasta gestió del PP en 8 mesos entorn aquesta qüestió i ha recordat que un dels punts programàtics per governar amb Vox era el de licitar de nou el servei ITV a l’illa

El PSOE Menorca ha criticat la paràlisi del PP al Consell de Menorca pel que fa a oferir una solució immediata a la situació de saturació que viu la inspecció tècnica de vehicles (ITV) a Menorca. El partit recorda al PP que ja fa 8 mesos des que va entrar a governar i encara no ha estat capaç d’implementar cap mesura encaminada a millorar el servei, així com tampoc les condicions dels seus treballadors. La situació insostenible que es viu actualment, marcada per una dificultat clara d’aconseguir cites, és el resultat de la falta de planificació i d’accions efectives per part dels populars.

El conseller socialista, Eduardo Robsy, ha criticat que “l’única mesura que ha estat capaç de prendre en tot aquest temps ha estat la d’editar i publicar una guia amb el pas a pas que t’obliga a demanar les cites de forma presencial o per telèfon en lloc de fer-ho en línia, una mesura que pretén maquillar una irreal reducció de la llista d’espera”. A més, Rosby s’ha referit a les paraules del conseller Juan Manuel Delgado en el plenari de passat dilluns. “Si la regulació de l’entrada de cotxes no és una prioritat, ha quedat palès que tampoc no ho és el de resoldre la situació de l’ITV”. 

Davant d’aquest context, el PSOE Menorca ha demanat al Consell que, de forma complementària i de caràcter immediat al fet de rescindir el contracte acutal, treure una nova licitació o obrir els expedients necessaris que documentin les males actuacions per part de la ITV, estudiï la possibilitat d’incloure una tercera estació ITV

A més, el socialista ha exigit el Consell que s’impliqui i es comprometi mobilitzar recursos econòmics per fer front a les despeses que suposa pels transportistes haver de traslladar-se fins Palma de Mallorca per passar la ITV. 

A més, Robsy ha advertit el PP que “en lloc d’enviar cartes i notes de premsa a través de les quals demana que es contractin més professionals o que facin la seva feina, no oblidem que el Consell és el responsable de la concessió d’aquest servei públic. Per tant, té eines més potents que enviar cartes per exigir el compliment de la concessió i li demanam que adoptin una postura més ferma amb Certio per tal que s’ajusti als terminis que es marquen i que tornin a obrir la possibilitat de concertar cites per internet”. 

Amb tot, el PSOE Menorca ha recordat que “s’han passat els 8 anys d’oposició criticant la gestió de la ITV i ara que duien 8 mesos en el govern han demostrat una nul·la capacitat per resoldre la situació que tan criticaven”. I li recorda que un dels seus punts programàtics per governar amb Vox era el de licitar de nou el servei d’ITV “amb l’objectiu de millorar el servei i solucionar el problema laboral dels seus treballadors”. Però no ha fet ni una cosa ni l’altre, i per açò “exigim un major compromís i responsabilitat perquè els menorquins i menorquines no poden ni han de pagar les conseqüències de la nefasta gestió del PP”. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed