El PSOE Menorca es felicita per la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern d’Espanya

El diputat Pepe Mercadal evidencia el contrast d’un candidat que dona la cara i planteja solucions als problemes de la gent, amb Feijóo, que és incapaç de donar respostes als reptes del país.

El diputat del PSOE, Pepe Mercadal, ha expressat l’alegria del PSOE Menorca per la majoria absoluta assolida per Pedro Sánchez en la votació per la seva investidura com a president del Govern d’Espanya.

En analitzar el discurs del candidat, ha valorat que Sánchez “sí que ha explicat el seu projecte de país i ha parlat dels problemes que té la gent”. Ha dit que “ha xerrat de front dels reptes que tenim com a societat i ha proposat solucions”. En comparar-lo amb l’intent d’investidura de Feijóo de fa dos mesos, aquest “no va dir quin és el seu projecte de país, no va xerrar dels problemes reals de la gent: de l’accés a l’habitatge, del canvi climàtic, de l’augment dels preus, dels sous… per aquests problemes, Pedro Sánchez sí que ha plantejat solucions”.

A més, ha afirmat que les sessions s’han desenvolupat “amb total normalitat democràtica”, la qual cosa demostra “una mostra de la fortalesa del nostre sistema democràtic”. Mercadal ha lamentat el discurs “catastrofista” del Partit Popular i Vox. I ha recordat que aquest discurs no és nou, ja que la dreta l’ha emprat durants els darrers quaranta anys de democràcia, acusant sempre el PSOE de rompre Espanya: “Felipe González rompia Espanya, Zapatero rompia Espanya i ara li toca a Pedro Sánchez”. Però ha valorat que són arguments “que no se’ls creu ningú”. “A la vista està que els socialistes han governat durant molts d’aquests anys i avui Espanya és un país millor”. 

Amb tot, Pepe Mercadal ha conclòs que el PSOE ha governat sempre per solucionar els problemes reals de la gent i “açò és el que farem en aquesta nova legislatura”. I ha concretat algunes de les prioritats: “governar per generar llocs de feina, per reforçar els serveis públics, per mitigar i adaptar-nos als efectes del canvi climàtic, per combatre la desigualtat i la violència de gènere o governar per controlar la inflacció”.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed