El PSOE Menorca exigeix a Vilafranca que doni explicacions sobre la contractació del Consell d’un càrrec de confiança de Vox

El partit ha avançat que si es confirma que la contractació s’ha realitzat de forma conscient a esquenes de la legalitat, exigirà que es prenguin les mesures necessàries per corregir aquesta situació

Davant el fet que el PP del Consell de Menorca ha contractat de forma presumptament il·legal, a través d’un contracte menor, un càrrec de confiança de Vox, el PSOE Menorca critica la incoherència del president, Adolfo Vilafranca, en aquest sentit. Mentre el PP ha iniciat l’elaboració d’un Pla Anual de Control Financer i Auditoria, amb l’ojectiu de controlar les finances dels organismes que depenen del Consell Insular, està cometent greus infraccions en la contractació. 

Davant d’aquest context, el PSOE Menorca exigeix a Adolfo Vilafranca que doni les explicacions necessàries sobre aquest fet que prengui mesures per corregir aquesta situació.

A ulls dels i les socialistes, és fonamental que s’aclareixin els dubtes que hi ha sobre aquesta contractació i, si es confirma que s’ha realitzat de forma conscient a esquenes de la legalitat, es prenguin les mesures necessàries. Qualsevol tipus de pràctiques contràries a la llei no poden tenir cabuda en les institucions públiques.

El partit ha mostrat la seva preocupació davant d’aquesta situació perquè es demostra, una vegada més, que PP i Vox són el mateix i es demana si el que fa el PP amb aquesta contractació és, precisament, comprar el vot de Vox per aprovar de forma definitiva els pressupostos de la institució. Per últim, el Partit Socialista ha reafirmat el seu compromís amb els valors de transparència i legalitat i ha defensat que seguirà vetllant pel compliment d’aquests valors i per garantir una societat vertaderament democràtica.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed