El PSOE Menorca inicia la seva campaya electoral centrada en tres eixos principals: habitatge, turisme i mobilitat

El partit dona el tret de sortida a una de les campanyes més importants per definir el futur de Menorca

El PSOE Menorca ha donat a conèixer avui les línies estratègiques de la campanya electoral que comença aquesta nit amb la penjada de cartells als municipis. “Es tracta d’una campanya decisiva que determinarà el model que vol seguir Menorca després que la pandèmia de la Covid ens deixés marcats els principals reptes a superar com a societat”, ha assegurat la presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Susana Mora.

A més, ha afegit que “es tracta de la campanya electoral més important dels últims anys pel futur de la nostra illa. Ens trobam en un moment determinant on els resultats de la campanya marcaran el model de Menorca que volem i on els vots de tots els menorquins i menorquines ajudaran a decidir com afrontam els principals reptes que tenim com l’accés a l’habitatge, la gestió del turisme i de la mobilitat”.

D’aquesta manera, ha afegit que “els i les socialistes hem focalitzat la nostra campanya amb les persones i el seu benestar, tal com ho hem anat demostrant durant aquest mandat i mig de legislatura on hem hagut de fer front a una dura pandèmia, una crisi energètica i la consegüent inflació de preus”. Però per seguir fent feina en aquesta línia, “és fonamental comptar amb un equip de persones entregat, decidit i compromès”.  

Per altra banda, el lema de la campanya és “amb tu fiem Menorca” amb l’objectiu de donar continuïtat i coherència a la precampanya. En aquest sentit, es fa una al·lusió a la necessitat de tenir en compte a tota la ciutadania, sense deixar ningú enrere, i d’avançar junts i juntes. De fet, la candidata ha reiterat la idea que “el nostre és un projecte d’illa pensat pel benestar i progrés de tots els menorquins i menorquines i on tothom hi té cabuda”. 

Per últim, la socialista ha volgut recordar que “el partit socialista és el que millor representa a la societat menorquina. Volem garantir els millors salaris i condicions de feina, volem seguir protegint el nostre territori i, per davant de tot, cuidar de la nostra gent”.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed