El PSOE Migjorn demana reforçar el servei de neteja de l’escola Francesc d’Albranca

Els
socialistes reclamen en una moció més recursos per a les treballadores
municipals encarregades de netejar instal·lacions com l’escola

El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament
des Migjorn Gran assenyala un problema que ha patit en les darreres setmanes
l’Escola pública Francesc d’Albranca: un servei de neteja insuficient.

Després del procés d’estabilització dels treballadors públics, l’Ajuntament compta amb només dues netejadores. Aquesta manca de personal de neteja ja s’ha pogut notar a l’escola, on diferents espais no presenten les condicions de neteja adequades per un col·legi. El PSOE no descarta que altres instal·lacions puguin estar patint el mateix problema.

En una moció presentada pels socialistes, que serà debatuda al Ple de dia 30 de novembre, el PSOE demana a l’equip de govern la contractació de més personal de neteja, així com garantir que les treballadores tenen els recursos i el temps suficient per a assegurar que l’escola i altres instal·lacions mantenen un estat de neteja digne.

El grup de l’oposició presenta aquesta moció després d’escoltar les queixes de pares, mares i professors del centre. Les aules han d’estar netes i, si no hi estan, l’equip de govern ha de detectar el problema i posar-hi solucions. És evident que dues treballadores no poden donar abast, es necessita més personal. A més, el PSOE ha aprofitat la moció per a reclamar la contractació d’un bidell per al centre.

Source: migjorn

Source: Municipi Ciutadella

Comments are closed