Enriqueta Camps refirma el compromís de l’ajuntament de Ferreries en cedir sòl públic per a la construcció d’habitatges públics

En una entrevista gravada de forma exclusiva per al canal de youtube del partit, www.psoemenorca.tv, la Secretària General del PSOE Ferreries, Enriqueta Camps, fa una anàlisi de les polítiques que s’han posat en marxa des de l’ajuntament durant els dos primers anys de mandat, essent la responsable de l’àrea d’esports i, des de fa 6 mesos, també la de serveis socials. 

Tot i la irrupció de la pandèmia, hi ha hagut una continuïtat de feina quant a les millores de les instal·lacions esportives de Ferreries. En aquest sentit, Camps recorda que, conjuntament amb el Consell Insular, “hem pogut fer realitat l’esperat canvi de paviment del poliesportiu, i també estem fent feina per eliminar les barreres arquitectòniques que actualment existeixen en el club de tennis del poble”. A més, en aquesta zona “hi ubicarem un local social i canviarem la gesta del camp de futbol 7”. 

Per altra banda, una de les prioritats en l’àrea social durant la pandèmia ha estat, en paraules de la Secretària General, “treure les oficines dels serveis socials del centre de salut del poble perquè aquests puguin comptar amb unes dependències pròpies i oferir, d’aquesta manera, un servei presencial més proper i personalitzat a les persones”.

De fet, “hem augmentat també el personal per poder cobrir, precisament, totes aquestes necessitats”.

Pel que fa a l’ampliació del geriàtric municipal, Camps ha recordat que “es crearan 13 noves places, 11 de les quals es destinaran a dependència, 1 per cobrir necessitats de convalescència i una altra passarà a ser de titularitat del consistori amb l’objectiu de poder donar una sortida i abordar, des de l’ajuntament, les demandes immediates de les famílies que més ho necessiten en moments determinats”. 

Per últim, per a Enriqueta Camps, les assignatures que queden pendents a resoldre a Ferreries de cara al futur, són “la cessió de sòl per a la construcció d’habiatges públics, començar a fer passes per construir un nou centre de salut al municipi i poder fer realitat, d’una vegada per totes, el compromís de recuperar l’espai de s’Enclusa per a la gent del poble i també de Menorca”. 

Source: Federació de Menorca

Source: Municipi Ciutadella

Comments are closed