Héctor Pons: “M’acompanya un equip plural, amb gent jove, preparada i amb la voluntat de continuar transformant la nostra ciutat”

Els socialistes de Maó han celebrat l’acte públic de presentació de la candidatura amb l’objectiu de continuar governant per millorar la ciutat i la vida dels ciutadans i ciutadanes

El PSOE Maó ha presentat aquest matí, en un acte de presentació pública a Cal Dimoni, l’equip de persones que acompanyaran el batle i el candidat a la reelecció, Héctor Pons, a les eleccions de maig 2023. En general, Pons ha destacat que es tracta d’una candidatura “jove, preparada i amb la voluntat de continuar amb la transformació de la ciutat, impulsada pels socialistes a l’Ajuntament durant aquesta legislatura”. 

En el seu discurs, el batle ha afegit que “estic orgullós de la configuració d’un equip que està integrat amb persones de diferents edats i perfils professionals, que comparteixen una mateixa visió: fer feina pel benestar dels maonesos i maoneses”. En aquest sentit, Pons ha expressat “l’immens orgul i responsabilitat que representa el fet de tornar a encapçalar la candidatura del Maó a l’Ajuntament”.

“Perquè no som un partit que fa 4 o 8 anys que va néixer. Ni un partit que ha canviat de nom. Som un partit que va néixer fa 103 anys a Maó, a la casa del poble del camí des Castell”, ha dit. Un partit que, tal com ha recordat, “en la seva història recent ha liderat el consistori de Maó durant 36 anys de democràcia”. I, per tant, “representar les sigles del PSOE de Maó significa representar la història de la nostra ciutat”. 

En concret, ha ressaltat la feina feta durant els darrers 4 anys. “La construcció de la nova residència geriàtrica; els 87 habitatges de protecció oficial que hem inaugurat a Maó; la posada en marxa de la desnitrificadora d’aigua; l’ascensor que connecta el centre i el port; la renovació del centre històric i comercial o l’asfaltat de més de 22.000 m2 de carreres, entre molts d’altres”.

Amb tot, el candidat a la reelecció ha conclòs amb la idea que “la candidatura presenta un component d’experiència i d’innovació; tradició i modernitat; compromís i il·lusió per construir un futur per millorar Maó i tots els seus ciutadans i ciutadanes. Esteim convençuts que, junts i juntes, ho seguirem fent possible”. 

CANDIDATURA PSOE MAÓ

 1. Héctor Pons Riudavets
 2. Elena Costa Coll
 3. Lázaro Alcaide Guarino
 4. Dolores Antonio Florit 
 5. José Manuel García Pascual 
 6. Susana Salom Pons
 7. Enric Mas Martínez 
 8. Beatriz Gallardo Gomila 
 9. Carlos Uhler Camps
 10. Pilar Carrasco Pons
 11. Jordi Bosch Valero
 12. Ana Serra Melià
 13. Francisco Garrido Martínez
 14. Adelaida Pons Olives 
 15. Roberto Sastre Carretero 
 16. Marga Monjo Seguí 
 17. José A. Tudurí Bellot
 18. Conchi Saavedra Rodríguez
 19. Josep Buñuel Polvorosa
 20. Carme Seguí Puntas
 21. Carlos Montes Vivancos 

Suplents

 1. Mª José Camps Orfila
 2. Miquel Company Pons

Source: Federació de Menorca

Comments are closed