Noemí Gomila, elegida secretària general del PSOE des Castell

La nova Comissió Executiva del PSOE Es Castell està formada per Noemí Gomila, Irene Triay, Ana Til i Juana Escandell

El PSOE Es Castell va celebrar ahir la seva assemblea d’inici de mandat i renovació de càrrecs, on Noemí Gomila va ser elegida secretària general de l’agrupació, agafant el relleu de Jordi Vidal. La trobada va comptar amb l’assistència de la secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, així com d’altres càrrecs de l’executiva insular, com la diputada Pilar Carbonero.

La secretària d’organització de l’executiva sortint, Ana Til, va defensar l’informe de gestió, explicant que “vam iniciar un mandat orgànic en un context complicat, ja que, per una banda, vam començar amb tres regidors socialistes a l’oposició i, per l’altra, as Castell estava governant un Partit Popular que no prioritzava inversions importants i necessàries per al nostre municipi”. 

Tot i així, “quan els i les socialistes vam aconseguir governar a les diferents institucions, vam començar a notar un canvi important en el nostre poble, i la recuperació dels Quarters de l’Esplanada n’és un exemple clar”. A partir d’aquí, “hem aconseguit quatre regidors al consistori, una consellera al Consell Insular i una diputada al Parlament de les Illes Balears”.

En el seu discurs inicial, la nova secretària general dels socialistes des Castell, Noemí Gomila, va expressar que se sent “agraïda per haver rebut la confiança dels afiliats i afiliades per estar al capdavant de l’agrupació per als següents quatre anys”. Quant al principal objectiu que es va marcar, la socialista va assegurar que “serà continuar fent feina per revalidar un govern d’esquerres, liderat pel PSOE, a l’ajuntament des Castell”.

Per part seva, la secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora, es va afegir a les paraules de Noemí Gomila manifestant que “aquesta nova etapa ha de ser il·lusionant,  una etapa que continua una magnífica feina dels companys i companyes de l’anterior comissió executiva que va possibilitar, gràcies a la seva dedicació i constància, un govern progressista a l’ajuntament”. 

Així, a Noemí Gomila li acompanyen Irene Triay, com a Secretària d’Organització; Ana Til, com a Secretària d’administració, i Juana Escandell, com a Secretària de Política Municipal. Per altra banda, els membres que formaran part del Comitè Insular del PSOE Menorca, seran Ana Til i Toni Triay. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed