Odón Elorza serà el conferenciant de l’acte institucional en motiu de la Diada de la Fundació del Poble d’Alaior

El proper dissabte, dia 30 d’abril, a les 20 hores al convent de Sant Diego, se celebra l’acte institucional en motiu de la Diada de la Fundació del Poble d’Alaior. En aquesta ocasió, i a proposta del PSOE Alaior, la persona que oferirà la conferència sobre municipalisme serà Odón Elorza, diputat socialista al Congrés.

El secretari general de l’agrupació de l’agrupació d’Alaior, Antoni Perea, ha agraït la bona predisposició d’Odón Elorza a participar en aquest acte. “També volem agrair la feina feta per part de Junts per Lo en la organització conjunta de la nostra Diada”, ja que “esteim segurs que serà un esdeveniment interessant per a tots i totes”.

En paraules del socialista, “xerrar sobre municipalisme en aquest temps tan complicats com els que esteim vivint, cobra més importància que mai”, recordant que el convidat “va ser batle de San Sebastian entre 1991 i 2011, en una època marcada per la por i incertesa que creava l’organització terrorista d’ETA en la societat”.

Amb tot, des del PSOE Alaior i PSOE Menorca s’anima a tota la ciutadania a participar en aquest acte, ja que l’experiència d’Odón Elorza en la política municipal enriquirà un debat més necessari que mai. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed