Susana Mora i Héctor Pons seran els delegats que representaran el PSOE Menorca al 40è Congrés del PSOE

Noemí Camps i Pepe Mercadal seran els suplents a la llista de la delegació menorquina 

El PSOE inicia una etapa de celebració de congressos amb l’objectiu de renovar la composició dels òrgans de direcció i, sobretot, per actualizar el projecte polític socialista. En aquesta línia, el Congrés federal se celebrarà els dies 15, 16 i 17 d’octubre a València i l’autonòmic entre el 27 i 28 de novembre a Inca. 

A part de Susana Mora, cap de llista de la delegació menorquina al Congrés Federal, ja s’ha registrat la candidatura completa de la delegació que representarà el partit a la cita federal, una llista que es proclamarà definitivament entre el 26 i el 30 de setembre. 

D’aquesta manera, Héctor Pons serà l’acompanyant de Susana Mora que, a part de ser el batle de Maó i Secretari General del PSOE Maó, és el Secretari insular de Política Municipal.

Quant a la llista de suplents, Mora ha elegit Noemí Camps i Pepe Mercadal. I, en els pròxims dies, la delegació menorquina es complementarà amb una llista de persones convidades.

Susana Mora ha defensat que “encaram aquest nou procés amb il·lusió i responsabilitat”, motiu pel qual “m’he presentat com a cap de delegació per representar, precisament, els interessos del socialisme menorquí davant el Congrés del PSOE i seguir democratitzant el nostre partit”. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed