Bonet: “Susana Mora és la millor persona per liderar el projecte polític que millor pot garantir el futur de llibertat, igualtat, drets i prosperitat compartida a Menorca”

El Secretari d’Organització del PSIB-PSOE ha acompanyat Susana Mora en la seva reelecció com a Secretària General del PSOE Menorca

La Federació Socialista de Menorca ha reelegit Susana Mora com a Secretària General en el seu 14è congrés, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Sant Lluís i que ha comptat amb la participació del secretari d’organització del PSIB-PSOE, Cosme Bonet, i del primer secretari dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa.

Cosme Bonet, que ha intervingut en l’acte de cloenda del Congrés, ha destacat la figura de Susana Mora, qui liderarà els Socialistes de Menorca per tercer mandat consecutiu, per ser “la millor persona per liderar el projecte polític que més bé representa la societat menorquina”.

“Estam convençuts que el nostre projecte polític és el que millor representa el sentir de la societat menorquina i el que millor pot garantir el futur de llibertat, igualtat, drets i prosperitat compartida”, ha incidit Bonet, destacant alhora que “la millor persona per liderar aquest projecte és, sense cap dubte, na Susana Mora”.

El socialista ha volgut reconèixer també el “compromís inqüestionable i la tasca incansable” de la Comissió Executiva sortint durant el mandat que avui acaba, especialment els darrers dos anys, des de l’esclat de la pandèmia, “una circumstància que ningú no imaginava ni podia preveure el 2019, quan vàrem revalidar el suport de la ciutadania”, com també a tots els socialistes que, des dels distints governs o des de l’oposició, han gestionat aquesta crisi sanitària.

Respecte d’això, Bonet ha dit que “si podem reivindicar la feina feta és perquè hem estat plenament coherents amb els nostres valors”, com “la defensa dels serveis públics i una política econòmica clarament socialdemòcrata”.

Una manera de fer, també amb el diàleg i els acords com a element central, que Bonet ha contraposat a la gestió que han fet altres governs de la dreta i la ultradreta, que “han actuat per espuris interessos de partit o electorals”. “Dels socialistes no es podrà dir que haguem actuat per interès partidista; sempre ho hem fet mirant per l’interès general”.

Per la seva banda, la reelegida Secretària General del PSOE Menorca, Susana Mora, ha reivindicat que “els socialistes deim el que feim i feim el que deim; aquest és el nostre compromís de sempre” i ha ressaltat el valor del diàleg i la paraula “per vèncer la intolerància dels intransigents i als que fan bandera de l’exclusió dels que no pensen com ells”.

“Els socialistes hem fet, feim i hem de seguir fent del diàleg el nostre millor argument polític”, ha exposat Mora, incidint en el fet que aquesta és senya d’identitat dels governs progressistes que lideren Francina Armengol a les Illes Balears i Pedro Sánchez al conjunt de l’Estat.

Pel que fa al nou mandat que avui s’inicia, Mora ha reconegut que serà “una etapa molt engrescadora, perquè tenim el compromís i la responsabilitat de marcar el rumb que ha de seguir guiant Menorca, i ho hem de fer amb diàleg i capacitat de convèncer”.

En aquest sentit, Mora ha anunciat que la Federació Socialista de Menorca impulsarà “un diàleg ben obert i ben franc sobre el futur més immediat de l’illa, sobre la indústria turística del futur i la sostenibilitat del model, la seva relació amb el camp i la mar, amb l’artesania i amb la natura, amb la cultura i amb la nostra història”.

Finalment, el primer secretari dels Socialistes de Catalunya, Salvador Illa, qui també ha intervingut en l’acte públic de cloenda del Congrés, ha remarcat que “la pandèmia ens ha ensenyat a tornar a posar de moda la política dels acords”, i ha posat d’exemple el Govern presidit per Francina Armengol, alhora que ha estès la mà als Socialistes de les Illes Balears i de Menorca per unir esforços amb els Socialistes de Catalunya.

 

Comissió Executiva

PRESIDENT Xisco Ametller

SECRETARIA GENERAL Susana Mora

VICESECRETARI GENERAL Miquel Company

SECRETARIA D’ORGANITZACIÓ Damià Borràs

SECRETARI DE RELACIONS INSTITUCIONALS I SUPORT A LES AGRUPACIONS LOCALS Pilar Carbonero

SECRETARIA DE POLÍTICA SOCIAL, IGUALTAT I DIVERSITAT Bàrbara Torrent

SECRETARIA DE POLÍTIQUES EUROPEES I R+D+I Pepe Mercadal

SECRETARIA DE POLÍTICA TERRITORIAL Vero Llufriu

SECRETARIA D’ECONOMIA I TURISME Pilar Pons

SECRETARIA DE CUTURA I EDUCACIÓ Joan Coll

SECETARIA DE RELACIONS AMB ENTITATS I ASSOCIACIONS Sandra Moll

SECRETARIA D’IMPULS A LA SOSTENIBILITAT I L’AGENDA 2030 Carol Marquès

SECRETARIA DE POLÍTICA MUNICIPAL Héctor Pons

SECRETARIA D’ACCIÓ ELECTORAL Cristina Font

VOCALS Noemí Gomila, Bep Pastrana, Elena Costa, José Carbonell, Joana Escandell, Óscar Pascual, Noemí Camps, Pau Morlà, Lali Garriga i Antoni Perea.

Source: Federació de Menorca – Portada FSM

Source: Federació de Menorca

Comments are closed