Cosme Bonet demanarà a la ministra Maroto com valora el pla pilot de turisme segur de Balears

Cosme Bonet

El senador socialista per Mallorca farà aquesta pregunta oral a la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme en la sessió de control al Govern del Senat el pròxim dimarts a partir de les 16:00 hores

Com valora el Govern el programa pilot de turisme segur aplicat a les Illes Balears?. Aquesta és la pregunta que el senador socialista per Mallorca, Cosme Bonet, formularà a la Ministra d’Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto, el pròxim dimarts al ple del Senat.

Serà a partir de les 16:00 hores a la sessió de control al Govern a la cambra alta, en una pregunta oral que permetrà fer una anàlisi del pla pilot de turisme que ha tengut lloc a Balears durant tota la setmana passada, i que els socialistes valoren molt positivament.

Es tracta d’un pla que durant 7 dies ha permès posicionar a les Illes Balears com a primera destinació turística segura del país i de la Mediterrània, provar els protocols de seguretat sanitària abans de l’obertura de fronteres nacionals i internacionals de l’espai Schengen aquest passat dilluns i de començar a recuperar activitat econòmica de forma segura abans que altres territoris.

Un pla que ha constat de 14 vols operats i l’arribada d’uns 2.000 passatgers en 7 dies, i que ha permès confirmar la seguretat que aporten les nostres illes com a destinació turística.

Per tot plegat, el senador socialista demanarà a la ministra Maroto la seva valoració d’un pla pilot fonamental per al desenvolupament de la temporada turística a la nostra comunitat autònoma.

Source: Actualitat Fedaració Mallorca

Comments are closed