El model sostenible de Menorca que defensen els i les socialistes es consolida i es reforça en el PTI

Els i les socialistes defensen que aquest document demostra el compromís socialista amb els menorquins i menorquines, la protecció del territori i l’aposta per un model sostenible i pioner

Amb la redacció del document del PTI i la consegüent aprovació inicial en el ple del Consell Insular abans d’acabar aquest any, l’equip del departament d’Economia i Territori, encapçalat pel socialista Miquel Company, ha demostrat el seu ferm compromís amb els menorquins i menorquines, la protecció del territori i l’aposta ferma per un canvi de model sostenible i la consolidació d’un model territorial pioner.

Aquesta feina, començada durant l’anterior legislatura per la consellera d’Ordenació Territorial, Susana Mora, ha sabut adaptar el model territorial a les necessitats actuals de la nostra societat, les quals s’han posat de manifest, més que mai, arran de la crisi provocada per la pandèmia mundial. Aquesta adaptació s’ha fet d’acord amb els principis de desenvolupament socioeconòmic de la nostra Illa i amb la declaració de Menorca com a Reserva de Biosfera.

Els i les socialistes de Menorca destaquen, a més, que es tracta d’un document que ha estat marcat per un fort component participatiu el qual ha enriquit, a través de les demandes de col·legis professionals, patronals, sindicats, ecologistes, partits i associacions, el seu redactat. En aquest sentit, Miquel Company ha apuntat que “la nostra màxima prioritat ha estat tenir en compte tots els punts de vista per tenir un document el més consensuat possible”.

Amb tot, aquest document que, previsiblement, s’aprovarà inicialment abans de finalitzar el 2020, consolida el model territorial de Menorca, en el qual els i les socialistes hi han estat immersos des que governen en el Consell Insular i demostrant, una vegada més, el seu compromís amb la ciutadania i la feina ben feta entorn al PTI, eina fonamental d’origen socialista.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed