El PSIB-PSOE demana a Biel Company que cessi al vocal de Comerç de la Junta de Districte de Ses salines condemnat per violència i posi ordre al seu partit

Els socialistes consideren que Company ha de “treure temps dels nombrosos conflictes oberts que té a les juntes locals del PP de Mallorca i a expulsar del seu partit a una persona condemnada per un delicte de lesions amb ús d’instrument perillós”

El PSIB-PSOE exigeix a Biel Company el cessament de Miquel Àngel Garí, vocal de Comerç de la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi i membre del PP de Ses Salines, per la seva condemna per apedregar a un immigrant marroquí.

Els socialistes consideren que Company ha de “treure temps dels nombrosos conflictes oberts que té a les juntes locals del PP de Mallorca i a expulsar del seu partit a una persona condemnada per un delicte de lesions amb ús d’instrument perillós”.

En aquest sentit, des de la Federació Socialista de Mallorca apunten al fet que “Company no pot mantenir ni un minut més en el seu càrrec a una persona que ha estat condemnada per violència i que representa els interessos del comerç de Ses Salines i la Colònia de Sant Jordi, a més de representar també al PP en l’àmbit municipal”.

Per això, els socialistes també traslladen aquesta instància al batle i president de la Junta Local del PP de Ses Salines, Juan Rodríguez, per considerar que “no pot mantenir ni blanquejar l’actitud d’un condemnat per violència”.

Els socialistes consideren que la condemna a aquest càrrec del PP per una agressió física “és gravíssima”, per la qual cosa requereix una reacció immediata per part del president del PP a les Illes Balears, ja que actituds com aquesta “són incompatibles amb ser representants institucionals de l’Ajuntament”.

Per això, des de la Federació Socialista de Mallorca exigeixen a Company “determinació i valentia” per demanar la dimissió o cessar a un càrrec públic que amb la seva acció ha embrutat la imatge del poble i la imatge del que correspon fer a un càrrec públic municipal.

En qualsevol cas, els socialistes també demanen a Ciutadans i El Pi, socis del PP al municipi, que es sumin a la demanda de responsabilitats pel que fa a aquest càrrec, “per no ser còmplices de mantenir en un càrrec institucional a una persona condemnada per un cas flagrant de violència”.

Leave a Reply