El PSOE Menorca es compromet a seguir fent feina per aconseguir una OSP en obert entre Menorca i Barcelona

Els candidats al Congrés i Senat, Pepe Mercadal i Miquel Mariano, es comprometen a impulsar una OSP en obert entre Menorca i Barcelona amb un preu màxim de 15€ per trajecte pels residents de les Illes Balears

El PSOE Menorca es compromet a impulsar i posar en marxa una Obligació de Servei Públic en obert entre Menorca i Barcelona, en el que podran operar totes les companyies que vulguin, però amb una limitació del preu. La proposta dels i les socialistes és establir un preu màxim de 60€ per trajecte, el que suposarà uns 15€ per trajecte pels residents. A més, amb la implementació d’aquesta OSP en obert s’haurà d’estudiar el fet d’establir un número de freqüències mínim que cobreixi tota la demanda del mercat.

Per part seva, els candidats del Congrés i Senat, Pepe Mercadal i Miquel Mariano, han reconegut la importància de continuar reforçant una connexió eficient i accessible entre Menorca i Barcelona. Han coincidit amb el fet que l’OSP exerceix un paper fonamental per garantir la mobilitat en termes d’igualtat i de qualitat de les persones que viuen en territoris insulars i que pateixen els efectes de la doble insularitat. També se seguirà treballant per millorar l’OSP amb Madrid. 

A més, ens comprometem a cercar noves oportunitats per ampliar les possibilitats de transport aeri i marítim cap a i des de Menorca. Es farà feina en col·laboració amb les companyies aèries i les diferents administracions implicades en el procés per tal d’identificar i promoure noves rutes que ajudin a impulsar l’activitat econòmica, el turisme i la connectivitat a la nostra illa i que es complementin, alhora, amb les que ja estan en marxa. 

Per últim, els candidats han recordat que tots els avanços fets en aquesta matèria han estat impulsats i lluitats pel PSOE als governs a nivell autonòmic i estatal. No obstant les passes fetes, som conscients que encara queda molta feina per fer. Continuarem fent feina per millorar freqüències, rutes i preus per assegurar que les necessitats dels menorquins i menorquines estiguin ateses i cobertes en tot moment.


Source: Federació de Menorca

Source: Es Castell

Comments are closed