El PSOE Menorca presentarà una candidatura pròpia al Senat

La decisió ve motivada pel fet que les altres formacions d’esquerres hagin alterat les conicions inicialment acordades, impossibilitant l’objectiu d’aconseguir una candidatura unitària per Menorca encapçalada per una persona del PSOE 

El PSOE Menorca presentarà una candidatura pròpia al Senat de cara a les eleccions generals de 23 de juliol. Aquesta decisió ve motivada pel fet que les altres formacions d’esquerres hagin alterat substancialment les condicions inicialment acordades. D’aquesta manera han impossibilitat l’objectiu d’aconseguir una candidatura unitària per Menorca encapçalada per una persona proposada pel PSOE, tal com s’havia previst. 

Davant d’aquesta situació, i sempre amb la voluntat de defensar els valors que ens identifiquen, el PSOE ha convocat els òrgans de direcció per acordar i decidir que presentarà una llista pròpia al Senat. Una candidatura que vetlli per continuar fent feina per representar la pluralitat d’interessos de tots els ciutadans i ciutadanes.

Els i les socialistes defensen que el Senat juga un paper fonamental en la configuració del marc legislatiu i en la garantia de l’estabilitat política. Com a partit compromès amb l’avanç social i la construcció d’una societat més justa, considera que és fonamental comptar amb una presència sòlida en aquesta institució per impulsar els canvis iniciats i posar en marxa mesures que beneifiïn a tota la societat en el seu conjunt. 

Amb tot, la candidatura socialista al Senat estarà enfocada en promoure polítiques que fomentin la igualtat, el progrés econòmic sostenible, la justícia social i la defensa dels drets de tots i totes. A més, seguirà fent feina de la mà d’altres grups polítics, agents socials i de la societat en general per assolir acords i consensos que impulsin el benestar i la prosperitat de tothom.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed