Héctor Pons reedita com a secretari general del PSOE Maó

El PSOE Maó va renovar els membres de la comissió executiva per als següents quatre anys, on la militància va tornar a donar la confiança a Héctor Pons, el qual reedita com a secretari general de l’agrupació de Maó. La reunió va comptar amb la participació del secretari d’organització del PSIB, Cosme Bonet i el batle i secretari general del PSOE Palma, José Hila, entre altres companys i companyes.

En el seu discurs inicial, Héctor Pons va començar agraïnt la confiança de la militància. “Seguir assumint aquesta responsabilitat és la màxima expressió de la militància, perquè, precisament, la força del partit està en els militants de base que ens segueixen ajudant a impulsar el projecte socialista a la nostra ciutat”. Un projecte que té “l’objectiu de governar i convertir els objectius en accions per beneficiar els nostres veïns i veïnes”.

Un bon exemple d’això ha estat, per exemple, “la recuperació i rehabilitació de l’antic hospital Verge del Toro; la construcció de l’ascensor; les millores en els serveis socials, com el centre de dia i el nou geriàtric; un projecte ambiciós per millorar l’oferta de formació i ocupació; la reforma i transformació del centre o un pla de suport als comerços i empreses locals”. Per tant, “els socialistes a l’Ajuntament, amb l’empenta del partit, estem convertint les propostes en realitats”. 

A partir d’aquí, Héctor Pons va posar l’accent en el principal objectiu de la nova executiva. “Guanyar les eleccions de 2923 per continuar transformant Maó en una ciutat per viure i per conviure”. Amb una executiva renovada, que combina l’experiència amb la novetat, “serem capaços de seguir amb el camí marcat i de revalidar un govern d’esquerres, liderat pel PSOE, a l’Ajuntament de Maó”.

Executiva PSOE Maó

Secretari general. Héctor Pons

Secretari d’organització. José Tudurí

Secretària de política municipal. Maria José Camps

Secretari de relació amb entitats. Enric Mas

Secretari d’acció electoral. Josep Buñuel 

Secretària programa i organització sectorial. Dolors Antonio

Secretària d’igualtat. Pilar Carrasco

Secretària interculturalitat. Carmen Salinas 

Secretari de comunicació i acció barris. José Manuel Garcia 

Representació PSOE Maó en el Comitè Insular PSOE Menorca

Dolores Antonio, Josep Buñuel, Maria José Camps, Enrique Macías, Pilar Carrasco, Enric Mas, Adelaida Pons, Carlos Montes, Carme Seguí, Nardo Sintes, José Tudurí 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed