L’assemblea del PSOE Alaior ratifica a Toni Mir com a candidat per encapçalar la llista socialista a l’Ajuntament

El PSOE Alaior va celebrar ahir l’assemblea local per ratificar a Toni Mir com a candidat per encapçalar la llista socialista a l’Ajuntament d’Alaior. Mir va aprofitar l’oportunitat per manifestar el seu agraïment, tant a l’agrupació local com a companys, amics i familiars, per l’acompanyament i el suport rebut a la seva decisió d’acceptar la proposta de ser el candidat del PSOE. Una elecció que es va aprovar per unanimitat per part dels militants i simpatitzats del partit. 

Toni Mir va recordar que “en el moment que el PSOE va necessitar un candidat, vaig sentir que havia de fer un pas cap endavant i encapçalar la llista socialista al consistori amb la il·lusió i el compromís que el municipi mereix”. Una feina que el ja nomenat candidat ve fent des de principi de l’estiu passat. “Representar el PSOE és un orgull, ja que els governs socialistes anteriors, liderats per Antoni Gómez i Pau Morlà, van contribuir al desenvolupament econòmic i social nostre poble”, va aclarir.

“Durant els darrers anys he anat escoltant les inquietuds d’amics i coneguts, així com els problemes i virtuts que té el nostre poble, de manera que ha anat calant en jo la necessitat de trobar una manera diferent de fer política municipal i de resoldre els problemes dels nostres veïns i veïnes”. Per tant, i concloent, “és el moment de propiciar un canvi i posar en marxa polítiques progressites que milloren la vida de la nostra gent”. 

Per últim, el candidat va defensar que “no hi ha una única manera de fer les coses, i estic segur que amb la configuració d’un equip de gent jove i amb persones amb experiència, les quals aporten noves idees i inequietuds positivies, podem fer que Alaior no perdi el tren del segle XXI i segueixi sent un muncipi viu, dinàmic i amb noves oportunitats per a tothom”. “Tots els alaiorencs i alaiorenques”, ha recalcat, “tenim més coses que ens junten que les que ens separen”.

Biografia

Treballador de l’empresa A. Pallisser des de fa 42 anys, té el batxillerat i l’accés a la universitat per a majors de 25 anys, amb el grau en Història iniciat. Des de petit, és amant de l’esport, tant com a jugador de bàsquet a La Salle, com a jugador i posteriorment també com a entrenador de futbol al CE Alaior.

A finals dels anys vuitanta va començar a participar en associacions juvenils i polítiques d’aquell moment. Durant uns quants anys va participar activament en la Creu Roja d’Alaior, com a voluntari i com a coordinador dels servei que es donaven, tant d’urgències, emergències com dels serveis socials. 

Del 1995 fins al 2003 va ser regidor de l’Ajuntament d’Alaior. Els primers quatre anys va ser responsable d’Esports, de Policia i de Seguretat Ciutadana, i els darrers quatre de l’àrea d’Urbanisme, Projectes Municipals i Serveis Tècnics.

Durant aquests vuit anys va ser l’encarregat de presidir l’Assemblea de Caixers i organitzar les Festes de Sant Llorenç, referent a tot el tema de caixers i la qualcada. Com també coordinar amb els caixers, Junta de Caixers, historiadors i representants de les entitats, l’elaboració dels protocols de les festes de Sant Llorenç. Es van aprovar el 1999, i són la base de les nostres festes majors d’avui dia.

Posteriorment, va ser membre del Consell Assessor de RTVE a les Illes Balears (2005) i  Secretari General de l’Agrupació socialista d’Alaior del 2008 al 2012.

Source: Federació de Menorca

Comments are closed