El Comitè Insular del PSOE Menorca aprova les llistes de Consell i Parlament, encapçalades per Susana Mora i Marc Pons, respectivament

Susana Mora i Marc Pons presenten la candidatura insular i autonòmica, respectivament, amb la incorporació de persones amb solvència i experiència de gestió a les diferents institucions

El Comitè Insular del PSOE Menorca ha aprovat aquest matí les llistes del Consell Insular de Menorca i del Parlament de les Illes Balears. 

La presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Susana Mora, ha defensat que ha configurat la candidatura insular amb un doble objectiu. Per una banda, “és un equip de persones amb experiència i solvència de gestió a les institucions, un bagatge necessari per afrontar un mandat d’èxits i d’oportunitats, però també de reptes globals molt complexes que requereixen de solucions concretes i adaptades a les necessitats de tothom”. 

Per altra banda, “i tenint en compte que a la conferència política que els i les socialistes celebram demà es debatran els principals reptes de Menorca dels propers anys, com el d’habitatge, s’han incorporat a la llista perfils professionals que seran cabdals per aportar una visió de conjunt amb l’objectiu d’ajudar a extreure propostes que donin solució a aquests reptes que esdevenen urgents i que tenim com a societat”. 

Candidatura del Consell Insular de Menorca:

  1. Susana Mora
  2. Eduardo Robsy
  3. Bàrbara Torrent
  4. Josep Pastrana
  5. Noemí Gomila
  6. Óscar Pascual 
  7. Debora Marquès
  8. Pepe Mercadal
  9. Lourdes Manzano
  10. José Carbonell 
  11. Francisca Teixidor 
  12. Joan Coll
  13. Paula Gómez de Tejada

SUPLENTS:

  1. Antoni Perea
  2. Pilar Carrasco
  3. Xisco Ametller 

El cap de llista del Parlament, Marc Pons, s’ha mostrat agraït per la confiança rebuda per part de la presidenta del Consell Insular, Susana Mora, i la presidenta del Govern de les Illes Balers, Francina Armengol, per tornar a encapçalar la llista del Parlament. Pons ha recordat que “el meu compromís segueix sent continuar treballant per a Menorca”, i en aquest sentit, ha afegit que “és fonamental consolidar les estructures autonòmiques amb presència menorquina, ja que la visió de l’illa en el conjunt de Balears és cabdal”. 

Amb tot, ha celebrat que la candidatura autonòmica reuneixi “un equip de persones amb capacitat de gestió, amb experiència de Govern i que coneix bé les necessitats i demandes de Menorca”. A més, “son coneixedors de les relacions entre institucions i entenen la política com a eina imprescindible per construir complicitats cap a un objectiu comú”.

Candidatura del Parlament de les Illes Balears per Menorca:

  1. Marc Pons
  2. Pilar Carbonero
  3. Damià Borràs
  4. Carol Marquès 
  5. Pau Morlà 
  6. Verónica Llufriu 
  7. José Antonio Tudurí 
  8. Eulària Garriga
  9. Bep Sintes
  10. Cristina Font
  11. Joan Mascaró
  12. Irene Triay
  13. Josep Buñuel 

SUPLENTS:

  1. Mireia Gómez
  2. Salvador Conesa
  3. Adelaida Pons
  4. Miquel Company 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed