El PSOE Menorca demana la dimissió de la directora insular Marta Febrer per aprofitar el seu càrrec públic per fer una celebració privada al Llatzaret

El PSOE Menorca demana la dimissió de la directora insular Marta Febrer per haver aprofitat el seu càrrec públic al Consell Insular per celebrar, en un lloc de titularitat pública, com és a les instal·lacions del Llatzaret, una festa privada d’aniversari. A més, el partit no accepta les explicacions que ha donat Febrer i l’acusa d’haver dit mentides per justificar-se, defensant que es tractava d’una prova pilot per a escoles quan s’ha fet públic el missatge de convidada a la celebració. 

Aquesta actuació és totalment inadmissible i poc transparent per part d’un responsable polític del qual s’espera una conducta exemplar. A més, el partit acusa que es tracta d’una falta de respecte a la institució, als recursos públic i a la societat menorquina en general. 

El PSOE Menorca també demana que el conseller Simón Gornés, coneixedor d’aquesta situació, doni les explicacions oportunes i, si fos necessari, també hauria de dimitir. En aquest sentit, el partit es compromet amb el cas i demanarà tota la informació que sigui necessària per esclarir la situació i no es descarta cap possibilitat de futures actuacions de control. 

Source: Federació de Menorca


Source: Municipis Ciutadella

Comments are closed