El PSOE Menorca lamenta la derogació del decret dels romanents que obligarà a seguir mantenint el superàvit municipal paralitzat

Els batles socialistes i la Secretària General s’han unit per demanar a tots els grups deixin de banda el partidisme i facin feina des d’una visió municipalista

Els batles socialistes Carol Marquès, Héctor Pons, Juana Escandell i Xisco Ametller, juntament amb la Secretària General del partit, Susana Mora, han qualificat la derogació del decret dels romanents i superàvit municipal de “manca de responsabilitat” perquè “obligarà a seguir mantenint els doblers paralitzats en els bancs”.

Per a la seva part, Susana Mora ha defensat que “en aquest moments d’extrema dificultat, apel·lam a la responsabilitat dels grups polítics i deixin de banda el partidisme en una qüestió com aquesta perquè ara és més necessari que mai tenir a l’abast tots els recursos possibles per tal que cobreixin les necessitats més urgents dels menorquins”.

A més, ha reconegut que “és cert que l’acord assolit entre la FEMP i el Govern d’Espanya era millorable, però també era important per poder invertir una part dels romanents en millorar les nostres ciutats”, recordant que “aquesta cessió era voluntària per part de cada administració depenent de la situació financera de cadascun”. 

Pel que fa als batles socialistes, han lamentat “perdre una oportunitat com aquesta més que necessària per a tots els ajuntaments”, i han demanat a les altres formacions polítiques “deixar de banda dels interessos partidistes i fer feina en favor dels interessos municipals” perquè oposar-se i fer caure un decret com aquest “és un error”.

De fet, també han coincidit amb la idea que “seria una bona notícia per a la política municipal que es derogés la Llei Montoro del Partit Popular, que és la que impedeix poder invertir els nostres estalvis en la millora dels nostres pobles i també en el benestar dels nostres ciutadans”. 

Per últim, la Secretària General ha volgut fer un especial reconeixement a batles i regidors que donen la cara i es deixen la pell pels seus pobles. “Duim massa anys posicionant-nos en contra de la llei del PP, anys treballant perquè els estalvis dels ajuntaments puguin retornar a la ciutadania, i així ho continuarem fent fins que ho aconseguim”. 

Source: Federació de Menorca

Comments are closed