Antoni Perea: “l’ampliació del geriàtric municipal no és una realitat per la manca de compromís i voluntat del Partit Popular d’Alaior”

En una entrevista gravada de forma exclusiva per al canal de Youtube del partit, www.psoemenorca.tv, el Secretari General del PSOE Alaior, Antoni Perea, fa una anàlisi de les polítiques que s’han posat en marxa des de l’Ajuntament del muncipi durant els dos primers anys de mandat.

Quant al Pla General d’Ordenació Urbana del poble, Perea ha criticat que “hagin tardat 7 anys en tramitar un document fonamental per al poble”, recordant que “encara no han dut a terme la seva aprovació inicial i no han donat participació a les entitats i associacions del municipi”. 

En línia d’això, el socialista ha explicat que l’àrea d’urbanisme del consistori està aturada “a causa que el regidor encarregat d’aquesta àrea també és senador per Menorca a Madrid, oblidant-se de les obligacions que té a Alaior i deixant de banda molts projectes necessaris per al desenvolupament del poble”. Sobre aquest punt, el Secretari General ha criticat que “és impossible fer feina a l’Ajuntament i al Senat alhora”. 

Respecte l’ampliació del geriàtric municipal, Perea ha posat de manifest que “el 1995, quan els socialistes governàvem l’Ajuntament d’Alaior, el primer projecte que vam posar en marxa, va ser la construcció del geriàtric”. Anys més tard, “vam deixar preparada la seva ampliació al costat de l’actual geriàtric, una ampliació que, en aquests moments, no arriba per la manca de compromís  i voluntat per part dels actuals governants del PP”. 

Per altra banda, les prioritats de l’àrea social haurien de ser, en paraules del socialista,  “millorar les condicions de les instal·lacions destinades a cobrir les necessitats dels nostres ciutadans i ciutadanes, així com també reforçar l’atenció a domicili i oferir un millor servei a les persones nouvingudes al poble, entre d’altres”. 

Per últim, per a Perea, les prioritats polítiques de futur han de passar per “un reforç dels Serveis Socials del poble, posar en marxa polítiques per fomentar l’ocupació dels joves en el mercat laboral, així com impulsar projectes de caire educatiu que millorin l’oferta del municipi i també les seves condicions”. 

Comments are closed