Damià Borràs: “Menorca ha respost de forma positiva a una temporada turística que s’esperava incerta”

El Secretari d’Organització del PSOE Menorca, Damià Borràs, ha fet un primer balanç de la temporada turística qualificant-la de positiva

El Secretari d’Organització del PSOE Menorca, Damià Borràs, en declaracions al canal de Youtube, www.psoemenorca.tv, ha fet una primera valoració de la temporada turística a Menorca. “A hores d’ara podem confirmar que estem tenint una temporada turística positiva, una temporada molt necessària que dona un respir a tantes famílies, comerços i empresaris per tal que puguin passar un millor hivern respecte l’anterior”, ha manifestat.

Borràs ha afegit que “aquest és el resultat de l’esforç de tants menorquins i menorquines, que han aconseguit impulsar una temporada turística que s’esperava incerta i complicada degut a la crisi mundial provocada per la covid 19”. En aquest sentit, “s’està aconseguint, per una banda, allargar la temporada turística i, per l’altra, reactivar el consum durant els mesos d’hivern per matenir l’activitat al llarg de l’any”. 

Per altra banda, en paraules del socialista, “Menorca ha fet un camí propi i exemplar quant a l’equilibri entre el model turístic, territorial i mediambiental, una manera de fer que ha ajudat a posicionar Menorca en el mercat turístic en moments tan complicats com els actuals, on el que cerca la gent, precisament, és tranquil·litat”. Aquesta idiosincràcia menorquina, ha seguit explicant, “ha fet que siguem sent atractius per als visitants”. 

No obstant això, “també és cert que aquest atractiu de Menorca pot revertir en un excés de demanda al qual no es pugui fer front. Per no caure en aquesta situació, hem de continuar fent feina pel model que ens ha conduït a ser un territori que respecta el seu entorn i que aposta pel progrés social i la prosperitat econòmica de la seva societat”. 

Un cop es puguin analitzar les dades oficials sobre la temporada turística, per a Damià Borràs, “serà el moment de revisar tant la part positiva com negativa d’aquesta, així com corregir els riscos en què pot caure per tal de consolidar les bones xifres d’ara”. Per fer-ho, “tenim instruments importants, com el Pla Territorial Insular o la futura Llei de Reserva de Biosfera que ens ajuaran a construir una Menorca de qualitat per a tothom”. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed