El PSOE Menorca es proposa impulsar un Pla Nacional per tal que les empreses adoptin jornades laborals híbrides

El PSOE ha explicat aquest matí davant l’escola infantil d’Es Passerells a Maó algunes mesures en matèria de família i conciliació laboral per garantir un entorn laboral més equitatiu per a totes les famílies del nostre país. Aquestes iniciatives previstes en el programa electoral estatal cerquen enfortir la conciliació de la vida laboral i familiar, garantint millors condicions per a totes les persones treballadores i promovent una societat més inclusiva i justa.

En aquest sentit, el PSOE es compromet a impulsar la creació d’un Pla Nacional perquè les empreses adoptin jornades laborals híbrides, facilitant així la conciliació de la vida personal i professional. Precisament l’objectiu és fomentar models flexibles de treball que permetin a les persones treballadores adaptar-se a les seves necessitats i responsabilitats familiars.

A més, el PSOE es compromet a estendre la prestació per naixement i cura fins a les 20 setmanes. Els i les socialistes reconeixem la importància de brindar suport a les famílies durant els primers mesos de vida dels seus fills i filles amb l’objectiu d’establir una base sòlida per al seu benestar futur. Els candidats al Congrés i al Senat, Pepe Mercadal i Miquel Mariano, han recordat que precisament ha estat el Govern presidit per Pedro Sánchez el que ha impulsat mesures en aquest sentit. L’ampliació del permís de paternitat fins a les 16 setmanes n’és un clar exemple”.

Aquestes mesures són part del nostre compromís amb la igualtat d’oportunitats i la construcció d’una societat més justa. La conciliació laboral i familiar no només beneficia les famílies, sinó que també és una qüestió de justícia social i un motor per al progrés econòmic. Promoure un entorn laboral inclusiu i flexible és fonamental per atreure i retenir el talent, impulsar la innovació i garantir una major qualitat de vida per a totes les persones.

Amb tot, el PSOE continuarà fent feina de la mà de la societat civil i de les diferents administracions per seguir construint un país en el qual totes les famílies tenguin igualtat d’oportunitats i puguin conciliar les seves responsabilitats laborals i familiars de manera real i efectiva. Els candidats han ressaltat la importància d’anar a votar el proper 23 de juliol, ja que “si governen PP-VOX totes aquestes mesures en favor dels drets de les persones no sortiran a la llum i tornarem a la foscor”. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed