El PSOE Menorca inicia una de les campanyes més importants perquè estan en joc els drets de les persones

Els candidats del PSOE defensen que “només el PSOE pot garantir els drets socials conquerits els darrers 45 anys i continuar avançant per reforçar-los; el PP està cedint molt ràpidament a l’ideari de Vox i votar-lo és facilitar el retrocés”

El PSOE Menorca inicia una de les campanyes electorals més importants dels últims anys. En aquest moment crucial, el PSOE Menorca fa una crida a la ciutadania per protegir els pilars bàsics de l’Estat del Benestar al nostre país, uns pilars que, precisament, avui dia estan amenaçats per la progressiva entrada de Vox als governs locals, insulars i autonòmics. 

El número 2 de la candidatura al Congrés, Pepe Mercadal, ha avançat que “aquestes eleccions són, sense dubte, les més importants dels últims anys. De fet, ens trobam en un moment crucial en el qual l’estabilitat i els avanços socials del nostre país estan en joc. La preocupant presència de Vox en els governs està generant una desestabilització dels pilars fonamentals de l’Estat del Benestar, posant en risc els drets i les conquestes socials aconseguides al llarg de dècades de la mà de governs progressistes”.

En aquesta línia, el candidat al Senat per Menorca, Miquel Mariano, ha afegit que “ens comprometem a continuar defensant i enfortint l’Estat del Benestar, garantint una educació i una sanitat públiques de qualitat, un sistema de pensions just i la protecció dels drets laborals dels treballadors i treballadores. Aquests són drets fonamentals que no poden ser amenaçats per una agenda política que promogui l’exclusió, la intolerància i el retrocés social”. 

En els pròxims dies, els i les socialistes serem presents a tots els municipis l’illa, apropant-nos als veïs i veïnes, escoltant les seves preocupacions i transmetent les nostres propostes amb l’objectiu de consolidar l’Estat del Benestar i avançar cap a una societat més justa i equitativa. Els candidats del PSOE han coincidit amb el fet que “només el PSOE pot garantir els drets socials conquerits els darrers 45 anys i continuar avançant per reforçar-los; el PP està cedint molt ràpidament a l’ideari de Vox i votar-lo és facilitar el retrocés”.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed