Jesús Gomila presenta una candidatura compromesa en donar continuïtat al full de ruta engegat pel PSOE as Mercadal i Fornells

El PSOE des Mercadal i Fornells ha anunciat els membres que conformen la candidatura socialista de cara a les eleccions del proper mes de maig. El candidat socialista a la batlia, Jesús Gomila, ha manifestat que “presentam una llista de persones compromeses i amb la capacitat de fer feina junts per assolir els objectius marcats per seguir gestionant el nostre ajuntament com s’ha fet fins ara”.

Gomila ha afegit que “el nostre principal objectiu és millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes des Mercadal i Fornells, fet pel qual ens hem marcat una sèrie de mesures en diferents àrees i que tenen una vinculació directe amb la millora de la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes, com l’educació, la cultura, l’esport, la igualtat, el medi ambient i l’àmbit social, entre d’altres”. En aquest sentit, “el nostre projecte vol continuar girant entorn a tres pilars fonamentals: la nostra gent, la nostra economia i el nostre territori”. 

En concret, ha defensat que “el nostre principal compromís és donar continuïtat al projecte engegat pel PSOE durant els últims anys i que ha estat liderat per Xisco Ametller”. Un projecte que, tal com ha afirmat, passa per “l’impuls del projecte de construcció de la nova escola municipal i el nou club de jubilats a Mercadal, i a Fornells per entregar la primera promoció d’HPO i una extensió del centre de dia, així com en continuar millorant els equipaments i els serveis de les zones turístiques”. 

Amb tot, el socialista s’ha mostrat il·lusionat per liderar aquest projecte i ha conclòs amb la idea que “hem aconseguit conformar un equip amb experiència, també amb persones noves, i amb la responsabilitat i el compromís de fer feina sempre en benefici del municipi, del nostre entorn i de l’economia local”. “La feina feta ens avala”, ha afegit, “i tenim la garantia i l’aval de comptar amb un gran equip humà, convençut que el futur s’ha de lluitar des del present”.

CANDIDATURA MUNICIPAL PSOE ES MERCADAL I FORNELLS 

 1. Jesús Gomila 
 2. Meli Villalonga
 3. Eulària Garriga
 4. Javier Periáñez
 5. Lena Taltavull 
 6. Marc Bosch 
 7. Maria de la Hoz
 8. Vanesa Vinent
 9. Arantxa Pons
 10. Vladimir Fajardo
 11. Martí Riera
 12. Jordi Pons 
 13. Xisco Ametller 
 14. Pedro Pons 
 15. Marisol Santolaya
 16. Marc Pons


Source: Federació de Menorca

Comments are closed