Pilar Pons reedita com a secretària general del PSOE Migjorn

Els socialistes des Migjorn han celebrat la seva assemblea d’inici de mandat i de renovació de càrrecs, en la qual s’ha reelegit a Pilar Pons com a secretària general

El PSOE Migjorn ha celebrat la seva assemblea local per renovar la comissió executiva de l’agrupació, on la militància ha tornat a donar la confiança a la sociaista Pilar Pons, la qual continuarà com a secretària general dels socialistes des Migjorn. A la reunió els va acompanyar la secretària general del PSOE Menorca, Susana Mora. 

Pilar Pons va expresar el seu agraïment a la militància des Migorn per “tornar a confiar en un projecte socialista que té l’objectiu d’impulsar els projectes que són fonamentals per als nostres veïns i veïnes, així com seguir demanant respecte institucional i transparència a la batlessa, Antònia Camps”.

A més, la socialista va afegir que “el poble mereix un nou rumb en la política, una manera de fer que prioritzi les inversions que realment necessita el poble, i deixar de banda el postureig i l’obscurantisme en el qual està instal·lat el Partit Popular”. En aquest sentit, “defensam una política dirigida a la gent i a millorar la seva qualitat de vida”. 

Amb aquest esperit, “hem reforçat una nova comissió executiva conformada per persones amb experiència i que coneixen, de primera mà, la política local”. Per tant, “el nostre compromís segueix sent continuar amb la feina feta fins ara i guanyar les eleccions de 2023 a Migjorn i a Menorca”. 

Executiva PSOE Migjorn

President. Salvador Conesa

Secretaria General. Pilar Pons Goñalons

Secretaria d’Organització. Pepe Mercadal

Secretaria d’Administració. Ana-Britt Sánchez Tuomala

Secretaria de Política Local. Pere Riudavets

Secretaria d’Acció Electoral. Elena Baquero


Source: Federació de Menorca

Comments are closed