PRIORITATS DE L’ÀREA SOCIAL MUNICIPAL

Després de més de vint anys de feina, INTRESS ha quedat fora del nou contracte de gestió de la residència geriàtrica i centre de dia “per qüestions tècniques”.

Els regidors i regidores de Junts havien presentat al·legacions al plec de condicions de la nova contractació proposant una sèrie de millores socials i d’atenció a les persones majors que no s’han volgut tenir en compte per part de l’equip de govern.

La conclusió és que, a dia d’avui, l’equip de govern gasta més doblers públics per mantenir la galeria privada que s’ha obert recentment que en la gestió municipal de la residència i centre de dia. Hem de recordar que les despeses són assumides majoritàriament per les famílies, el Govern i el Consell.

A Alaior han de canviar les prioritats de l’Àrea Social:* Primer, més antenció domiciliària. El Consell de Menorca ha augmentat les aportacions al municipi.

* Segon, ampliació de les actuals instal·lacions del geriàtric i centre de dia al pressupost per al 2022. És una necessitat urgent, més ràpida i efectiva si hi ha voluntat municipal.

* La construcció d’un nou geriàtric quedarà molt enfora en el temps ja que l’equip de govern va ser el darrer de Menorca en tramitar la seva petició. Una manca de previsió total.

#MassaPropagandaPocaFeina

May be an image of a l'exterior

Source: Municipi Alaoir


Source: Municipis Ciutadella

Comments are closed