Xisco Ametller comunica la seva decisió de no optar a la reelecció com a candidat del PSOE a l’Ajuntament des Mercadal i Fornells

Jesús Gomila serà el candidat que agafarà el relleu a Xisco Ametller amb l’objectiu de garantir una continuïtat al projecte socialista als municipis

El secretari general del PSOE des Mercadal i Fornells i batle, Xisco Ametller, ha anunciat a l’assemblea que s’ha celebrat avui amb militants i simpatitzants que, després de 20 anys de política municipal, dels quals 13 hauran estat com a batle de l’Ajuntament, no optarà a la reelecció com a candidat de cara a les eleccions de 2023. 

“Una decisió difícil però meditada, alhora convenient perquè el municipi pugui iniciar un nou cicle liderat per una persona com Jesús Gomila. Una persona de confiança, amb empenta i amb les idees molt clares sobre quin ha de ser el present i el futur dels pobles”, ha assegurat Ametller.

També ha defensat davant l’assemblea que “la feina feta de tots aquests anys sempre ha anat dirigida en benefici dels veïns i veïnes i ha estat canalitzada a través de projectes que han possibilitat la dinamització i modernització del municipi”. 

Projectes cabdals com “el centre de dia, la remodelació esportiva, l’escola de música, la peatonalització del carrer Nou as Mercadal, el Club de Jubilats, el consultori metge o la peatonalització de la Plaça de l’Església a Fornells”, entre altres. “Aquesta feina”, ha remarcat, “ha estat fruit de la feina conjunta tant amb els companys del consistori que m’han acompanyat aquests anys com de l’agrupació socialista des Mercadal i Fornells”. 

Per part seva, Jesús Gomila ha agraït la confiança amb ell i amb la configuració del seu equip per seguir endavant amb el projecte socialista i que ha assentat les bases del que són avui dia els pobles. En aquest sentit, Gomila ha deixat clar que afronta aquest repte “amb força, molta il·lusió i, sobretot, amb la mirada posada en donar continuïtat al full de ruta engegada pel PSOE as Mercadal, Fornells i les zones turístiques”.

Un projecte que, tal com ha explicat, “ha de passar, entre altres, per l’impuls del projecte de construcció de la nova escola municipal i el nou club de jubilats a Mercadal, i a Fornells per entregar la primera promoció d’habitatges de protecció oficial i una extensió del centre de dia, així com en seguir millorant els equipaments i els serveis de les nostres zones turístiques”. 

Per últim, els militants i simpatitzants que han assistit a l’assemblea han mostrat el seu profund agraïment a la dedicació i feina de tots aquests anys a Xisco Ametller, així com el seu suport a Jesús Gomila com a candidat del PSOE a la batlia. Els companys socialistes li han desitjat èxits en aquesta etapa, una etapa que, tal com li han traslladat, compta amb l’acompanyament i estaló de l’agrupació. 

Cal recordar que Jesús Gomila té una àmplia experiència en el sector empresarial i públic. De fet, va ocupar el càrrec de Director Insular de Promoció Turística del Consell Insular de Menorca des del setembre de 2019 fins el març de 2021.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed