Xisco Ametller reedita com a secretari general del PSOE Es Mercadal i Fornells

L’agrupació del PSOE Es Mercadal i Fornells ha renovat la seva comissió executiva i els membres que formaran part del comitè insular del PSOE Menorca en una assemblea celebrada el passat divendres, dia 22 d’abril. Els i les militants de l’assemblea van reelegir Xisco Ametller com a secretari general, amb l’objectiu de seguir al capdavant de la mateixa i treballar perquè el PSOE continuï tenint responsabilitats de govern a l’Ajuntament.

“Seguim encarant aquesta etapa amb la mateixa il·lusió i responsabilitat que fins ara, amb l’accent posant en continuar fent feina perquè el Partit Socialista as Mercadal i Fornells sigui sent un partit seriós, integrador i responsable”, alhora que “vetlli pels interessos, la igualtat i el benestar tant dels veïns i veïnes com dels visitants”, ha començat explicant el socialista. 

Tota aquesta feina, ha afegit, “s’ha de seguir materialitzant, com hem fet fins ara, apropant els pobles i executant projectes que beneficiïn la nostra població sense distinció i amb polítiques progressistes que prioritzin la seva qualitat de vida”. En aquest sentit, “la nostra voluntat és que el PSOE as Mercadal, Fornells i nuclis turístics sigui capaç d’acabar tots els projectes engegats i que són fonamentals per als pobles”. 

“Aquests projectes que hem posat en marxa al llarg d’aquests anys”, ha continuat explicant, es refereixen, per exemple, “a la construcció de la nova escola; a la remodelació esportiva; a les millores de serveis en els diferents nuclis; els habitatges de protecció oficial i nous espais socials i culturals a Fornells; acabar les obres de sanejament i dels serveis en el passeig marítim de Fornells; executar un pla de millora de les zones turístiques i un nou pla general, entre d’altres”. 

Per últim, Xisco Ametller ha volgut agrair la confiança dels companys i companyes de l’agrupació “per poder seguir liderant un projecte que és de tots i de totes, un projecte que ha aconseguit modernitzar i dinamitzar els municipis, i que ha prioritzat, sobretot, la necessitat de cobrir les demandes més urgents dels nostres ciutadans i ciutadanes”. 

COMISSIÓ EXECUTIVA PSOE ES MERCADAL I FORNELLS

President. Pere Pons Florit

Secretari General. Xisco Ametller Pons

Secretària d’Organització. Lali Garriga Rosselló

Secretari de Política Municipal. Jordi Pons Burillo

Secretària d’Igualtat. Maria de la Hoz

Secretari d’Acció Electoral. Javier Periañez 

Vocals: Vanessa Vinent i Marc Pons

REPRESENTACIÓ PSOE ES MERCADAL I FORNELLS EN EL COMITÈ INSULAR DEL PSOE MENORCA

Jordi Pons Burillo

Maria de la Hoz

Pere Pons Florit 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed