Imprimeix
PDF

Els senadors socialistes de Balears estaran presents en sis comissions i en la Diputació Permanent

SENADO~1 Els senadors socialistes de Balears, Francesc Antich (senador autonòmic) i Antoni Manchado (senador per Mallorca), formaran part de sis comissions, segons el repartiment de responsabilitats decidit ahir pel Grup Socialista en el Senat. El secretari general del PSIB-PSOE també serà membre de la Diputació Permanent del Senat.

Antich serà el portaveu socialista en la Comissió Constitucional, vocal en la Comissió General de les Comunitats Autònomes i vocal en la Comissió de Justícia.

Antoni Manchado, per altra banda, serà secretari segon de la comissió d'Indústria, Energia i Turisme, vocal en la comissió de Medi Ambient i Canvi Climàtic, i vocal en la Comissió d'Assumptes Iberoamericans.

Amb aquestes decisions al Senat, es completa l'assignació de responsabilitats dels representants socialistes de les Balears a les Corts Generals.

En el Congrés, Pablo Martín va ser nomenat vicepresident segon de la mesa de la Comissió de Justícia. També és el portaveu socialista en la Comissió de Peticions del Congrés i vocal en la Comissió de Cultura.

La diputada eivissenca Sofia Hernanz és secretària de la mesa de la Comissió del Canvi Climàtic i vocal en la Comissió de Indústria, Energia i Turisme.

El menorquí Guillem García és el secretari de la Comissió de Sanitat.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube