Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es reuneix amb UGT i CCOO per coordinar posicions contra la reforma laboral

Reunió sindicats El diputat socialista Pablo Martín i el secretari d'Economia de l'executiva del PSIB-PSOE, Carles Manera, s'han reunit avui amb els representants de la Unió General de Treballadors i Comissions Obreres per tractar sobre la reforma laboral. Els sindicats han presentat al PSIB-PSOE un escrit amb els seus arguments en contra d'aquesta reforma, que consideren injusta, inútil i ineficaç.

Pablo Martín ha traslladat als sindicats la postura d'oposició ferma del PSOE davant aquesta reforma, que el PP vol imposar a tots els treballadors. “Els socialistes mostrarem la nostra oposició amb tots els mitjans legals i polítics que tenim a la nostra disposició”, ha explicat.

Ha opinat Martín que “la reforma laboral constitueix un retrocés en el drets laborals i sindicals dels treballadors”. El diputat socialista ha considerat també que “mai es pot generar llocs de feina facilitant l'acomiadament. Les conseqüències que pot tenir aquesta reforma per als fixos discontinus són molt greus”, ha afegit.

Encara no es sap si la reforma laboral arribarà al Congrés dels diputats dia 8 de març o més endavant. “És possible es tramiti com a projecte de llei i hagi la possibilitat d'introduir esmenes o que sigui directament convalidat. I si es poden incloure esmenes, haurem de veure quines són i que no facin el text encara pitjor”, ha opinat.

En qualsevol cas, el PSOE ja ha anunciat que, si s'aprova la reforma laboral tal qual està, recorrerà la llei davant el Tribunal Constitucional.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube