Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE posa en marxa una Oficina Parlamentària per facilitar el diàleg i l'obertura a la societat

 

DSC03269Els senadors Francesc Antich i Antoni Manchado i el diputat Pablo Martín participen en una primera reunió amb els secretaris generals de les agrupacions socialistes de Mallorca

 

El secretari general del PSIB-PSOE i senador autonòmic, Francesc Antich, el senador per Mallorca Antoni Manchado, i el diputat Pablo Martín, es varen reunir ahir vespre amb els secretaris generals de les agrupacions socialistes de Mallorca per presentar-lis la nova Oficina Parlamentària.

 

Aquesta oficina és un eina per coordinar polítiques i propostes amb tots els àmbits del partit i obrir-se a la societat en general”, va explicar Francesc Antich. El secretari general va aprofitar la reunió a Consell per agrair a totes les agrupacions la feina que s'està fent per intentar trobar les millors respostes a les necessitats de la ciutadania i tornar a guanyar la seva confiança.

 

Els secretaris generals es varen comprometre a enviar a l'Oficina Parlamentària informació sobre els temes que els preocupen i que són competència o susceptibles de ser tractats a les Corts Generals.

 

També varen demanar que es repeteixin les trobades de forma regular. En les properes reunions, participaran també representants socialistes al Parlament de les Illes Balears i al Consell de Mallorca, per tal de formar un grup de feina que defens els projectes de forma transversal i coordinada.

 

Podeu trobar més detalls sobre l'Oficina Parlamentària i les formes de contactar amb els representants socialistes de Balears al Congrés i al Senat al fitxer adjunt

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube