Imprimeix
PDF

PSOE es reuneix amb els taxistes per parlar de la Llei d'Ordenació del Transport Terrestre

 reunió taxi16 juliol 2012.- Els senadors Francesc Antich i Antoni Manchado, així como el diputat Pablo Martín, han rebut aquest matí a una representació del la Agrupación Empresarial de Auto-taxi y Auto-Turismo de Baleares, que els hi ha fet arribar el malestar existent en aquest col·lectiu arran de la reforma de la Ley de Ordenación del Transporte Terrestres (LOTT).

Aquest projecte de llei preveu la liberalització del sector dels vehicles de lloguer amb conductor (VTC), que fins ara estava dimensionat a una proporció de un vehicle per cada 30 taxis. Els representants del sector entenen que aquesta mesura suposarà un cop molt dur per al taxi.

El sector adverteix igualment que la liberalització està orientada a donar resposta a interessos particulars. En concret, argumenta que l'empresari Abel Matutes ha sol·licitat que l'activitat d'aquests vehicles sigui considerada turística i que, en conseqüència, les empreses d'hoteleria puguin exercir-la.

Els taxistes han comunicat que tot el sector del taxi realitzarà una aturada de 24 hores el dia 1 d'agost.

Per la seva banda, els parlamentaris del PSOE han informat als empresaris que defensaran una esmena a la llei per evitar aquesta desregulació, que podria tenir un fort impacte en termes de pèrdua de llocs de feina i provocar el tancament de petites empreses del transport.

 

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube