Imprimeix
PDF

Manchado demanarà al ministre Wert si 100.000 manifestants no són suficients per negociar TIL

Senador Antoni Manchado Pleno 18-07-2012 El senador socialista per Mallorca, Antoni Manchado, demanarà al ministre d'Educació, Cultura i Universitats, José Ignacio Wert, sobre la crispació i les mobilitzacions que ha provocat la implantació obligatòria i precipitada del Decret del TIL a les Illes Balears.

Durant la sessió plenària del Senat el proper dimarts 8 d'octubre, Manchado demanarà a Wert si considera que 100.000 persones que es manifesten al carrer no són suficients per cercar el diàleg i el consens en matèria educativa a les Illes Balears. Les manifestacions estaven convocades per associacions de pares i mares, l'assemblea de Docents i els sindicats, i comptava amb el suport de molts de col·lectius de totes les illes.

D'aquesta forma, el ministre Wert haurà de respondre una pregunta més en relació a la caòtica i improvisada implantació del TIL a Balears, que ha provocat l'inici de curs més conflictiu de tota l'etapa de la democràcia. De fet, el curs encara no ha començat per a una gran majoria d'infants de les quatre illes, tot i els anuncis de la consellera als pares i mares de que aquest curs començaria "amb total normalitat".

Wert ja va haver de respondre a una pregunta del diputat socialista Pablo Martín sobre aquesta mateixa qüestió fa unes setmanes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube