Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE lamenta el "rodillo" del PP en contra de les inversions per a les Illes, rebutjant fins i tot els 74 M € per a depuradores

Senador Antoni Manchado juny 2013 El senador socialista, Antoni Manchado, ha criticat que el Grup del PP hagi votat en bloc contra totes les esmenes presentades pel PSOE en el Senat per millorar les inversions a les Illes en els PGE 2014.

Des del PSIB-PSOE, el senador Antoni Manchado ha acusat al PP de no voler millorar les inversions que han de rebre les Illes Balears a través dels Pressuposts Generals de l'Estat per al 2014. Manchado ha reaccionat així després del vot en contra del PP en el Senat a totes les esmenes presentades pel PSOE, que a més d'incloure les inversions estatutàries també incloïen els 74 milions d'euros per a depuradores.

El senador socialista ha criticat que, amb aquesta actitud, el PP i el president Bauzá renuncien a millorar la inversió per a les Illes i les tornen a deixar a la coa de l'Estat. Així, Manchado ha recordat que mentre aquí s'invertiran 66 euros per habitant, a altres comunitats la inversió que farà el Govern Rajoy serà fins a sis vegades més.

El PSIB-PSOE lamenta aquesta actitud del PP en contra dels interessos dels ciutadans de les Illes i que ens condemna a no millorar els recursos per sortir de la crisi.

El senador Manchado ha dit que amb aquest vot en contra del PP a les esmenes queden en evidència "les paraules buides" de Bauzá i el PP quan varen dir que arribarien 74 milions d'euros per a la construcció de cinc depuradores.

"Amb les depuradores passarà el mateix que amb els doblers per carreteres, no arribaran mai", ha dit Manchado recordant que el propi Govern Bauzá va reconèixer ahir en el Parlament que encara no havien arribat aquests recursos

Amb el vot contrari al Senat, Balears perd definitivament les inversions estatutàries del 2013, ja que queden superats tots els tràmits dels PGE2014 a les Corts Generals. "Adéu a les inversions per al Palau de Congressos, per a Platja de Palma, per a la reforestació de la Serra de Tramuntana que es va cremar, al tren de Llevant i a totes les altres propostes que el grup socialista havia presentat", ha recordat Manchado. En total, el PSOE havia presentat esmenes per 82 iniciatives valorades en 390,8 milions d'Euros.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube