Imprimeix
PDF

El senador Antoni Manchado defensarà que es pugui aparcar gratuïtament els primers trenta minuts als aeroports de les Balears

Manchado a WertManchado argumenta que AENA va suprimir aquesta mesura el 2012 "per motius ecònomics", mentre que enguany l'entitat que gestiona els aeroports espanyols ha presentat 308M€ de benefici.

 Per això, el socialista entén que "les raons que dugueren a la desaparició de la mesura ja no hi són i per tant s'hauria de reestablir l'aparcament gratuït durant els primers trenta minuts".

Manchado assegura que "l'aeroport de Palma és el tercer d'Espanya per nombre d'operacions i passatgers i per tant, té un gran volum d'usuaris que necessiten aparcament per fer càrrega i descàrrega de passatgers o maletes". A més, els d'Eivissa i Menorca també són eminentment turístics, amb la qual cosa els socialistes creuen que 30 minuts gratuïts d'aparcament estan justificats.

Finalment, el senador per Mallorca recorda que no és una mesura nova, sinó que va estar en funcionament "des del 2006 fins el 2012". Ara que AENA té beneficis per tanrt, no hi ha causa per justificar el pagament total dels aparcaments als aeroports de Palma, Eivissa i Menorca.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube