Imprimeix
PDF

Antich enregistra una moció al Senat instant al Govern Rajoy a que retiri el recurs d'inconstitucionalitat contra la Llei de Comerç

Antich Senat

El socialista ha reclamat que es tengui en compte «el fet insular» donades les especials circumstàncies de les illes pel que fa a la protecció del territori, el medi ambient i la cultura.

El Senador per les Illes Balears Francesc Antich ha enregistrat avui mateix una moció a la cambra en la que insta al Govern de Mariano Rajoy a que retiri el recurs d'inconstitucionalitat interposat contra la Llei de Comerç de les Illes Balears.

El senador justifica aquesta petició perquè el mateix Govern de les Illes Balears ja ha pres les mesures legislatives necessàries per introduir a l'esmentada llei el contingut de l'acord tècnic que van assolir amb els representants de l'Estat, a pesar que aquest acord no s'arribés a firmar per qüestions polítiques.

Antich ha denunciat la «deslleialtat institucional» que ha suposat el recurs interposat «en el darrer minut i per motius polítics, ja que tècnicament ja existia un acord entre l'Estat i la comunitat».

A la moció, Francesc Antich també reclama al Govern central que es tengui en compte «el fet insular» a l'hora de desplegar la legislació bàsica donades les especials circumstàncies de les illes pel que fa a la protecció del territori, el medi ambient i la cultura, així com els trets característics de cada una de les illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube