Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE trasllada a CCOO el compromís de derogar la reforma laboral completa en el primer Consell de Ministres

Socías CCOOEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, s'ha reunit amb Comissions Obreres Balears per traslladar el programa socialista en matèria d'ocupació i també per recollir les demandes d'aquesta organització per a aconseguir més i millor treball.

A la trobada, Socías ha deixat clar que "en el primer Consell de Ministres derogarem la reforma laboral del PP de forma total i absoluta". El socialista ha criticat que "aquesta reforma només ha servit per crear llocs de feina precaris, amb 9 de cada 10 contractes a temps parcial i precaris, i en aquest sentit volem acabar amb aquesta situació".

Una feina que ja s'ha començat a fer a Balears amb el Pla de Lluita Contra l'Explotació Laboral, una iniciativa pionera a tot l'Estat que ha millorat les condicions laborals de 4.000 persones de les Illes.

A més a més, Socías ha afegit que "aprovarem un nou Estatut dels treballadors que blindi els seus drets, retorni la negociació col•lectiva i recuperi els drets eliminats pel PP amb la reforma laboral".

Per part seva, el secretari general de CCOO, José Luis García, ha traslladat als socialistes les demandes de l'organització per aconseguir més feina però sobretot, de més qualitat, coincidint en el diagnòstic que fan els socialistes que la temporalitat i la precarietat laboral ha augmentat de forma desmesurada els 4 anys que ha governat Rajoy.

A la trobada han assistit altres membres de Comissions Obreres i per part dels socialistes, la portaveu adjunta del Grup Parlamentari, Bel Oliver, la consellera insular de Modernització i Funció Pública, Carme Palomino, i la directora general de Comerç, Pilar Sansó.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube