Imprimeix
PDF

Ramon Socías: "Si la ciutadania vol recuperar el dret a una sanitat pública gratuïta, universal, accessible i equitativa, ha de votar el PSOE"

Socías i Gómez Son EspasesL'objectiu dels socialistes serà recuperar la sanitat pública. Així ho ha anunciat el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, qui ha assegurat que "si la ciutadania vol recuperar el dret a la salut pública gratuïta, universal, accessible i equitativa, ha de votar al Partit Socialista".

El socialista ha avançat el compromís de blindar aquest dret a la Constitució, i s'ha compromès a acabar "amb els copagaments del PP que també defensa Ciutadans, a eliminar els concerts que suposin privatitzacions encobertes, i apostarem per una sanitat de qualitat com ja estam fent a Balears".

Socías ha criticat que acabam una legislatura en la qual "tots els drets bàsics s'han vist retallats, amb una altra concepció de model social diferent a la dels socialistes, que apostam per la universalitat i la gratuïtat dels serveis bàsics".

Finalment, Socías ha manifestat la necessitat de millorar el sistema de finançament "per augmentar la inversió per habitant a Balears que eviti que sempre siguem els més perjudicats i puguem millorar l'atenció sanitària".

Socías ha fet aquestes propostes davant l'Hospital Universitari de Son Espases, acompanyat de la consellera de Salut, Patricia Gómez, qui ha advertit que "la sanitat es pot millorar i a Balears ho estam demostrant amb fets".

En aquest sentit, Gómez ha denunciat que a les Illes ens hem trobat "amb persones excloses del sistema sanitari públic, amb unes llistes d'espera totalment disparades amb més de 50.000 persones pendents d'una consulta o 13.000 pendents d'una intervenció quirúrgica, amb l'oferta d'atenció dels centres de salut reduïda i amb el personal sanitari amb menys drets".

Front aquesta situació, el Partit Socialista demostra amb fets la seva aposta per una sanitat pública de qualitat. "Hem obert els centres de salut els horabaixes atenent més d'11.000 visites des que s'han obert, hem fet un Pla de Xoc amb 14 milions d'euros per a 2016 per a rebaixar les llistes d'espera, els professionals sanitaris cobraran aquest mes 100.000 hores de feina extra, hem contractat més professionals i hem retornat el dret a l'assistència sanitària a tots els ciutadans de Balears per tenir una societat més justa", ha argumentat la consellera.

Finalment, Gómez ha demanat a la ciutadania "que compari amb fets, perquè la sanitat es pot millorat i Pedro Sánchez ens ajudarà molt més del que ha ajudat el PP fins ara".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube