Imprimeix
PDF

Francina Armengol: "L'únic vot que pot fer possible llevar a Mariano Rajoy de la Moncloa és el del PSOE"

FAS Socías i Manchado tancament campanyaEls socialistes han tancat aquesta intensa i decisiva campanya electoral en un acte-sopar a l'Hipòdrom de Son Pardo, amb la secretària general del PSIB-PSOE, Francina Armengol, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, i el candidat al Senat, Antoni Manchado, entre d'altres.

A l'acte, al qual han assistit més de mil militants i simpatitzants socialistes, Armengol ha animat a tothom a anar a votar diumenge "perquè és molt important la participació i ens hi jugam molt tots els espanyols però sobretot els ciutadans i ciutadanes d'aquesta comunitat autònoma".

En aquest sentit, Armengol ha demanat el vot "decidit i apassionat" pel Partit Socialista, perquè "és l'únic vot que pot fer possible llevar a Mariano Rajoy de la Moncloa". Pel que fa altres opcions polítiques, la secretària general ha defensat que "la dreta consolidarà un govern del PP, i a la gent que vulgui votar una opció política més de les Illes Balears, deman que s'ho pensin bé perquè l'únic vot que pot fer possible que hi hagi un canvi progressista a Espanya, un govern sensible amb les Illes Balears, i un govern que faci polítiques per garantir la igualtat de tots els ciutadans és el vot al Partit Socialista".

Per part seva, el candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha explicat que els socialistes "volem fer realitat el que ens ha demanat molta gent: que facem tot el possible per canviar aquest país perquè no podem seguir quatre anys més amb aquestes polítiques de mentides, corrupció i retallades".

Per això, segons Socías, "l'únic canvi possible per a tanta gent, amb polítiques per a tothom, el garanteix el vot al Partit socialista perquè Pedro Sánchez sigui president el proper 21 de desembre".

Finalment, el candidat per Mallorca al Senat, Antoni Manchado, ha insistit en què "Espanya vol canvi i les Illes Balears necessiten que el país canviï i per aconseguir-ho només hi ha una papereta que ho farà possible: la del Partit Socialista".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube