Imprimeix
PDF

Ramon Socías anima a la participació tenint en compte “la possibilitat que es produeixi el canvi”

Socías votaEl candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Ramon Socías, ha exercit el seu dret a vot al voltant de les 11.15 hores al Col•legi Sant Vicens de Paül de Sóller.

Un vegada ha dipositat les paperetes a les urnes, el socialista ha animat a tothom a votar "amb la possibilitat que es produeixi un canvi, la qual cosa, juntament amb el bon temps, sempre és un atractiu".

En aquest sentit, Socías ha avançat que espera "que avui sigui realment una festa perquè hi hagi molta participació, no es produeixin incidents i tothom pugui ajudar a decidir cap a on vol que vagi aquest país".

Socías ha apuntat també que tot i ser un dia molt important, "hem de ser capaços de donar veu als ciutadans al llarg dels 4 anys de legislatura i no només el dia de les eleccions".

El candidt socialista ha afirmat sentir-se tranquil pel que fa a la jornada d'avui, i ha confessat que els seus plans són visitar els col•legis electorals de Sóller al matí i els de Palma l'horabaixa "per agrair a la gent que està a les meses la seva participació i ajuda". Al final de la jornada Socías es dirigirà cap a la seu del PSIB-PSOE, carrer Miracle de Palma, per fer el seguiment dels resultats electorals.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube