Imprimeix
PDF

Sofía Hernanz formarà part de la direcció del Grup Parlamentari Socialista al Congrés

Sofía Hernanz 2015L'eivissenca Sofía Hernanz, diputada socialista electa a les darreres eleccions generals, ha estat elegida per formar part de la direcció del Grup Parlamentari Socialista al Congrés dels Diputats com a secretària general adjunta. Així ho ha aprovat la Comissió Executiva Federal del PSOE, a la qual ha assistit Francina Armengol.

Hernanz ha rebut amb satisfacció aquest nomenament però sobretot "amb agraïment per la confiança renovada tant del secretari general com de la Comissió Executiva Federal per seguir formant part de la direcció del Grup Parlamentari Socialista".

Per l'eivissenca, aquesta és una bona notícia per al PSIB-PSOE perquè "mantenim un pes important en la direcció del Grup Socialista al Congrés", tenint en compte que comença una legislatura diferent a les que s'han viscut fins ara. Un fet que Hernanz assumeix "amb molta responsabilitat, perquè serà un període complex que confio que culmini amb la formació d'un nou govern progressista en consonància amb el que ja tenim a Balears perquè estic convençuda que això serà bo per als ciutadans de Balears i d'Espanya".

El PSIB-PSOE també ha rebut amb molta satisfacció el fet de tornar a tenir a una diputada Balear a la direcció del Grup Parlamentari Socialista a la cambra baixa. Així ho ha expressat la portaveu Pilar Costa, qui ha apuntat que "pel PSIB és una passa important tenir dins aquesta direcció parlamentària que conformen pocs diputats una persona de la màxima confiança de Pedro Sánchez, com és Sofía Hernanz".

En aquest sentit, Costa ha destacat que Hernanz és una persona "amb experiència política i amb experiència al Congrés en una etapa que comença apassionant i totalment oberta de cara a la conformació d'un nou govern que esperam que sigui de progrés i d'esquerres".

El Grup Parlamentari Socialista es constituirà demà, prèviament a la celebració del ple de constitució del nou Congrés dels Diputats, que tendrà lloc aquest dimecres dia 13.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube