Imprimeix
PDF

Els socialistes es comprometen a baixar «el sobrecost per la cultura que suposa l'IVA cultural»

Pere Joan Pons Fira del Llibre 2016El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha fet una passejada per la Fira del Llibre de Palma per traslladar tot el seu suport als creadors culturals i a la gent del món del llibre, la cultura, la llengua i el còmic.

El socialista ha pogut conversar amb Climent Picornell, qui li ha signat el seu llibre sobre la Palma sentimental, amb Jose Carlos Llop, qui també li ha dedicat «Reyes de Alejandría» i amb Jordi Bayona, entre d'altres.

Pons ha aprofitat la passejada per reivindicar que «a Balears tenim un sobrecost per la cultura que és l'IVA al 21% i baixar-lo és el compromís del Partit Socialista», defensan això com una de les iniciatives que s'han de traslladar al Congrés la propera legislatura.

A més a més, el candidat socialista també ha defensat que «tenim l'oportunitat de traslladar la idea que la llengua pròpia ha d'estar present en les institucions que promocionen les llengues de l'Estat, com l'Institut Cervantes», insistint en què «el català s'ha de promocionar en aquestes institucions».

Durant el recorregut, Pons ha estat acompanyat per la candidata per Mallorca al Senat, Natàlia Troya, el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles, la regidora d'Educació i Esports de Cort, Susanna Moll i el regidor de Mobilitat, Joan Ferrer, entre d'altres.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube