Imprimeix
PDF

Pere Joan Pons: «El nostre objectiu és que cap jove es quedi sense poder estudiar per raons econòmiques»

Pere Joan Pons amb jovesEls socialistes han celebrat un aperitiu amb joves sota el concepte «Política de Barra», per debatre sobre els problemes que té aquest col·lectiu i les propostes que els ofereixen els socialistes en matèria d'educació, habitatge o ocupació.

El candidat del PSIB-PSOE al Congrés dels Diputats, Pere Joan Pons, ha assegurat que «tenim la generació més preparada i excel·lent però a la vegada aquesta es troba atrapada en la precarietat en el món laboral o la manca d'oportunitats». Això és així, segons el candidat socialista, «gràcies a Teresa Palmer i Rajoy, perquè els dos són un tap per la gent jove i les seves oportunitats».

Per això, Pons s'ha compromès a traslladar i reforçar des de Madrid «els fons per la Garantia Juvenil per a tots aquells joves que ni estudien ni fan feina, tal com s'està fent des de Balears». Es tracta d'un recurs que Bauzá com a president i Teresa Palmer com a Directora General d'Economia no varen potenciar.

A més a més, el candidat socialista també ha apostat per «garantir l'accessibilitat a la universitat perquè el nostre objectiu és que no hi hagi cap jove que es quedi sense poder estudiar per raons econòmiques», després que Rajoy i el PP hagin expulsat als joves del sistema educatiu i universitari mitjançant pujada de taxes, reducció de beques.

De fet, el 50% dels nostres joves es troben en situació precària, ha lamentat Pons, per la qual cosa «hem de revertir aquesta situació donant resposta a les necessitats dels joves, la qual cosa es fa invertint en ells».

Al debat amb joves també han participat Carmen Orte i Marc López, de la candidatura socialista al Congrés. Ambdós han expressat la necessitat d'assegurar un futur per aquest col·lectiu perquè «ens trobam amb la situació que no tots podem estudiar, quan hem acabat els estudis ens trobam amb què no podem accedir una feina i si s'aconsegueix un contracte laboral encara hi ha dificultats per tenir un habitatge digne».

Els socialistes han publicat un nou vídeo a les xarxes socials amb una jove de Menorca que parla amb Pere Joan Pons de com els joves s'han de cercar el futur fora de les Illes.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube